Popular Posts

Saturday 25 November 2017

Η ΨΥΧΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ



Όταν αδυνατούσες τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς μην ανησυχείς, ο Κύριος κοιτάζει την καρδιά σου και θα σε βοηθήσει την αδυναμία σου να υπερβείς.
Όταν δεν μπορείς τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, μην ξεχνάς οτι μπορείς να του αφιερωθείς, να του αφιερώσεις την ζωή σου και να αρχίσεις να τον ακολουθείς !
Νομίζω οτι η αφιέρωσης εχει να κάνει με την ισορροπία του ανθρώπου με την ψυχή του. Ο ισορροπημένος άνθρωπος δεν διστάζει να αφιερώσει την ψυχή του στον Χριστό, ενώ ο μη ισορροπημένος άνθρωπος ειρήνη δεν θα βρει έως ότου αφιερώσει την ψυχή του στον Χριστό.
H ειρήνη στην ζωή είναι το αποτέλεσμα ψυχικής ισορροπίας, και την ψυχική ισορροπία μονο ο Χριστός ο Άρχοντας της Ειρήνης μπορει να σου την δώσει,  κανείς  άλλος.
Όταν κάποιος βάλει ένα πέτσινο σακάκι, το πέτσινο σακάκι τον προστατεύει μόνο απο τα στοιχεία της φύσης, όταν όμως στον Χριστό αφιερωθεί τότε ο Χριστός του χαρίζει την δυσεύρετη προστασία της ψυχής του από τις επιθέσεις του εχθρού, του εξασφαλιζει την πολυπόθητη Ειρήνη που στον κόσμο δεν θα την βρει.
Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ
Μόνο αν βασιλεύει ο Χριστός στην  ψυχή μας τότε μόνο  εχουμε την ειρήνη και ψυχική δροσιά που  ο Άρχοντας της Ειρήνης (Ησαΐας 9:6, Εφεσιους 2:13-14) ο Χριστός χαρίζει στα πιστά του παιδιά, σ'όλους εκείνους που του εχουν αφιερώσει την ζωή τους και τον ακολουθούν.
Φίλε μου ποτε δεν θα γνωρίσεις την ευλογια της ΕΙΡΗΝΗΣ του, έως ότου του  ανοιξεις την καρδια σου κ τοτε  και εσυ θα δεχτεις την ΕΙΡΗΝΗ του Χριστου που επίμονα ζητούσες και  αδυνατούσες να την βρεις. Αμήν !!!
"Κύριε Ιησού Χριστέ μαζι σου ολες τις ημερες της ζωής μου επιθυμώ να ζω. Σημεία σου αφιερωνω την ζωή μου και σε παρακαλώ να έρθεις και να ζήσεις μαζι μου ολες τις ημερες της ζωής μου. Είμαι δικός σου, για ολες μου τις αμαρτιες μετανοώ,, και υπόσχομαι με ολη την δυναμη μου να σε ακολουθώ".

Είναι μια προσευχη ΑΦΙΕΡΩΣΕΩΣ που ο Χριστος θα τιμήσει και την παρουσια του για παντα θα σου χαρίσει. Αμην!

No comments:

Post a Comment