Popular Posts

Tuesday 3 October 2017

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΣΩΖΕΙ;

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ο θεουλης, ο Χριστουλης ο Μπεμπουλης, ο Γιος της Μαμάς θέας και του Μπαμπά Θεού, που κανείς ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ, αφου ο καθένας μπορεί και τρέχει στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ μαμά του ΘΕΟΥ !!!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ που είναι σαν Πρόεδρος Δημοκρατίας η σαν τον Βασιλιά της Σουηδίας που εχει ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ επειδή τα Πρωτοπαλίκαρο του οι Άγιοι εχουν Παντογνωσία γνωρίζουν τις ανάγκες των πιστών και ΑΠΑΝΤΟΥΝ ολες τις προσευχές τους και ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ και ΙΑΤΡΕΙΕΣ χαρίζουν. Και συνεπώς ο Χριστός ειναιΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣαφού οι Άγιοι μπορούν ανα πάσα στιγμή να δώσουν στον προσερχόμενο αυτό που ο Χριστός ενδεχομένως να μην έδιδε το ίδιο ανεπιφύλακτα και χωρίς περιορισμούς οπως οι εξυπηρετικοί του Άγιοι!!
Ο ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ο Χριστος που η Εκκλησία τον ¨ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΕ¨ και που του ΠΗΡΕ ολη την ΕΞΟΥΣΙΑ βαση της δικής της Ερμηνείας και εις το Όνομα του Βαπτίζει, αλλα με Αγιο Πνευμα κανέναν ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ. Εκτελεί Μυστήρια που κανέναν ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ, και Δίνει ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ όταν εκφωνεί και  του λέει « Κύριε ο ΘΕΟΣ ημων ...Συγχωρησον αυτω δι' εμου... και το μεν σώμα αυτού, εις τα εξ ων συνετέθη ΔΙΑΛΥΣΟΝ, την δε ΨΥΧΗΝ αυτού εν Σκηναις Αγίων ΚΑΤΑΤΑΞΟΝ ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΛΥΣΟΝ τον κοιμηθεντα δουλον σου του Ψυχικού και Σωματικού Αμαρτήματος και Έστω ΣΥΓΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟΣ και εν τω νυν αιωνι, και εν τω Μελλοντι.>> 
Ο Λεηλατημένος Χριστος ειναι ο Χριστός της Φόρμουλας και που η δύναμης του ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ απο την Εκκλησία, και η αποδειξης ειναι οτι τους Αγιους επικαλουνται για βοηθεια και ΟΧΙ Αυτον ! 
ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ και τα ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΟΝ επι ΓΗΣ ΘΕΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, που είναι ακόμα στον Βασιλικό του ΘΡΟΝΟ και δεν ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ σε καμία  Εκκλησία, που με το Αγιο του Πνεύμα τα ΠΑΝΤΑ κυβερνά, και που ΧΑΡΙΖΕΙ την ΣΩΤΗΡΙΑ οπως ακριβώς πριν δυο χιλιάδες χρόνια  σε καθε μετανιωμένο και ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΑ σ' Αυτον Αμαρτωλό. Που ειναι Απατωρ, Αμητωρ, ΑΓΕΝΕΑΛΟΓΗΤΟΣ που ΜΗΤΕ ΑΡΧΗΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΗΤΕ ΖΩΗΣ τέλος εχον, και γι' αυτό ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ (Εβραίους 7:3)
Που ανέκαθεν ΥΠΗΡΧΕ, και που δεν ΥΠΗΡΞΕ στιγμή Χρόνου που δεν Υπήρχε και που δεν ηταν με τον πατέρα Θεο « Εν αρχή ην ο ΛΟΓΟΣ , και ο ΛΟΓΟΣ ην προς το ΘΕΟ, και ΘΕΟΣ ην ΟΛΟΓΟΣ. Ουτος ην ΕΝ ΑΡΧΗ προς τον ΘΕΟΝ. Παντα δι αυτου ΕΓΕΝΕΤΟ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΓΕΝΕΤΟ ΟΥΔΕ ΕΝ Ο ΓΕΓΟΝΕΝ.(ΙΩΑΝΝΗς 1:1-3) και που καλει καθε αμαρτωλο σ' αυτον να τρεξει αναπαυση να βρει ( Ματθαιος 11:28) και σ' Αυτον να προσφυγει για να σωθει !!<<«Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σε εμένα θα ΣΩΘΕΙ!»(Ιωάννης 10:9) IHΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
 ΕΝΑΙ  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ που οτι είπε τότε ισχύει και σήμερα :« Σας βεβαιώνω, πως αν κάποιος ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ΔΕΙ την βασιλεία του ΘΕΟΥ» (Ιωάννης 3:3)ΠΟΥ πρόκειται ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ (Α.Πετρου 4:5) Και που μπροστά του ολα τα οντα Επουράνια, επίγεια  και υποχθόνια θα ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ, και καθε γλώσσα θα ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ οτι ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ  (Φιλιππισιους 2:10-11)
Είναι ο θεός της ΧΑΡΗΣ και του ΕΛΕΟΥΣ που ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ και Αιώνια ΖΩΗ στον Καθένα που ΠΙΣΤΕΎΣΕΙ σ' αυτόν και Σωτήρα και κύριο του τον Δεχτεί! (Ιωάννης 1:12-13,3:16, 5:24,Αποκάλυψης 3:20) και που σε καλει να του ανοιξεις την καρδια σου και  αιώνια κοινωνια μαζι του να δεχτεις << Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πορτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)

No comments:

Post a Comment