Popular Posts

Saturday 14 October 2017

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ

Ο Χριστός ήρθε για τους ανάξιους, για να θεραπεύσει τους ψυχικά τσακισμένους, τους αιχμαλώτους να ελευθερώσει.. να κηρύξει λευτεριά στους αιχμαλώτους ... Να παρηγορήσει εκείνους που πενθούν, ΚΟΣΜΗΜΑ να τους δώσει, Αντι για στάχτη και πένθος να τους δώσει ΛΑΔΙ ΧΑΡΑΣ, ΓΙΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ αντι για απελπισία ! ( Ησαΐας 61:1-3) 

Φίλε μου όταν ζητάς μην αμφισβητείς και στην ευλογία του Πατρός θα μπεις «ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΣΑΙ καθόλου, γιατί, όποιος αμφιταλαντεύεται μοιάζει με το κύμα της θάλασσας που το φυσά ο άνεμος  και το παρασέρνει εδω και εκεί. Να μην ελπίζει ότι θα πάρει κάτι από τον Κύριο ένας τέτοιος άνθρωπος, δίγνωμος κι άστατος σε όλες του τις ενέργειες..»(Ιάκωβος 1:6-7) 
Να ζητάς με πίστη από τον Κύριο Ιησού Χριστό και θα ευλογηθείς την ΧΑΡΗ του και το ΕΛΕΟΣ του στην ζωη σου θα δεις. Αν ποτε σου δεν μπορούσες στον Παράδεισο να μπεις τώρα μπορείς όταν τον Χριστό σωτήρα σου τον δεχτείς !!! 

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζήτω συγχώρεση που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα,  σήμερα επιστρέφω -ΕΡΧΟΜΑΙ  Σ' ΕΣΕΝΑ, σου ανοίγω την καρδιά μου και σε προσκαλώ να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου και Ας Γίνει το ΔΙΚΟ σου θέλημα στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει !

No comments:

Post a Comment