Popular Posts

Friday 13 October 2017

ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ !

Ποτέ δεν θα είμαι αυτός που επιθυμείς να είμαι αλλά θα είμαι ο καλύτερος που μπορώ λέει εκείνος που αγαπά τον Κύριο. 

Ποτέ δεν θα εισαι ο ίδιος απ τη στιγμή που θα δεχτείς τον Κύριο προσωπικό σου σωτήρα, απ το Αγιο Πνεύμα του θα αναγεννηθείς. Ο προφυλακισμένος ποτε δεν είναι ίδιος με τον ελεύθερο, το ίδιο είναι και μ'αυτόν που τον Χριστό σωτήρα του δεν έχει δεχτεί,  δεν είναι ελεύθερος έως ότου τον Χριστό προσωπικό σωτήρα του δεχτεί! Τότε οταν τον δεχτείς παύει να είναι ο ιδιος γιατί απο το Άγιο Πνεύμα του Θεού εχει ξαναγεννηθεί!
Φίλε μου, ποτέ δεν θα αποκτήσεις ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΖΩΗΣ, εκτός κι'αν τον Κύριο Ιησού Χριστό με ταπεινή και ειλικρινή καρδιά Σωτήρα σου τον δεχτείς.(Ιωαννης 1:12-13)
Καταραμένοι θα είναι αυτοί που εμποδίζουν την αναγέννηση.
 Στην ευλογία του Θεού θα μπουν οσοι αναγεννηθούν, αλλά καταραμένοι θα είναι οσοι εμποδίζουν την αναγέννηση γιατί «Εκτός και αν ο άνθρωπος γεννηθεί ΞΑΝΑ δεν θα θα δει την βασιλεία του ΘΕΟΥ» και αλιμονο σ'αυτους που εμποδιζουν την εισοδο στην βασιλεια του Θεου !!
«Η αλήθεια είναι και στο τονίζω , αν κάποιος ΔΕΝ ΞΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»(Ιωάννης 3:3)«Αν δεν γεννηθεί κανείς απο το νερό και από το ΠΝΕΥΜΑ δεν μπορεί να μπει στην βασιλεία του Θεού»(Ιωάννης 3;5) Και αλίμονο και τρις αλίμονο σ'αυτους που εμποδίζουν την αναγέννηση, και θολώνουν τα πεντακάθαρα νερά του ΛΟΓΟΥ του Θεού και ισχυρίζονται οτι ασυνείδητα ΧΩΡΙΣ την καρδιά σου να ανοίξεις με μετάνοια και Πίστη στον Χριστό κατά το νηπιοβαπτισμα σου αναγεννήθηκες !! 
Πολύτιμη Ψυχή, οταν απο τον Χριστο εξαρτηθείς και με μετάνοια και πίστη προσωπικό Σωτήρα σου και εσυ τον ΔΕΧΤΕΙΣ, απο το Αγιο Πνεύμα του θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, και ποτάμια ζωντανού νερού < Αγίου Πνεύματος> ΘΑ ΞΕΧΥΘΟΥΝ και μέσα απο σένα !! (Ιωαννης 7:38) Αμην! Και ποτε πια δεν θα είσαι ο ίδιος γιατι το  ο Χριστός μέσα σου θα κατοικεί και ποτε δεν θα σε αφήσει ουτε θα σε εγκαταλείψει ! (Ιωάννης 14;23,Αποκάλυψη 5;9,Εβραίους 13:5)

No comments:

Post a Comment