Popular Posts

Saturday 14 October 2017

ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?

Είμαι σίγουρος οτι ο Ποιμένας μου Γ.Α θα παρακαλούσε τον Θεό να του το αφαίρεση, αν μετά θάνατο  συνάνθρωποι  του θα προσεύχοντο  σ' αυτόν. Διανοείσαι φίλε μου οτι όταν προσεύχεσαι στον Άγιο ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ σε ΑΝΘΡΩΠΟ, προσεύχεσαι σε -συχωρεμένο αμαρτωλό- που ο Κύριος του έδωσε το χάρισμα θεραπείας και ΟΧΙ στον Παντοδύναμο και πανταχού παρόν Ιησού Χριστό που ΑΓΕΙΑΖΕΙ κάθε αμαρτωλό που τον εμπιστευτεί και του χαρίζει χαρίσματα για το συνολικό καλό. Πιστεύω απόλυτα οτι  γνήσιος Πιστός που εν ζωή είχε λάβει  το χάρισμα θεραπείας < αν υπήρχε περίπτωση οι συνάνθρωποι του να προσεύχονται, σ'αυτον, να τον θερμοπαρακαλουν και να του κάνουν λιτανείες και ολονύχτιες προσευχές> θα παρακαλούσε τον Θεό να του αφαιρούσε το Χάρισμα παρα να δέχεται αντί αυτού αυτός προσευχές! ! 

 Τα χαρίσματα που ο Κύριος χωρίς διάκριση ΔΙΝΕΙ σε ΚΑΘΕ γνήσιο πιστό του παιδί είναι τα ακόλουθα: Ο Λόγος σοφίας, ο λόγος γνώσεως, το χάρισμα της πίστης, το χάρισμα των θεραπειών, της πραγματοποίησης θαυμάτων, της προφητείας , της διάκρισης των πνευμάτων, του να μιλάς διάφορα είδη γλωσσών, και το να μεταφράζεις γλώσσες,  και τα ΔΙΝΕΙ ο ΚΥΡΙΟΣ σε καθε γενιά πιστών  που είναι κάτω στην γη, για την οικοδομή του ΣΩΜΑΤΟΣ του. (Α.Κορινθιους 12:7-12) και αναλόγως πως ο πιστός θα ΚΑΤΕΡΓΑΣΘΕΙ την σωτήρια που έλαβε και πως ΑΞΙΟΩΠΟΙΗΣΕΙ το χάρισμα του  υπηρετώντας τους αδελφούς οσο ειναι εδώ κάτω στην γη ο πιστός θα ανταμειφθεί!! (Ματθαίος 25:14-30)
Διάβασε αδελφέ μου την παράβολη του άρχοντα που προτού φύγει για το μακρινό ταξίδι ΕΔΩΣΕ ΤΑΛΑΝΤΑ -χαρίσματα- στους ΔΟΥΛΟΥΣ του, και ανάλογα με το κατά ποσό ΑΞΙΟΠΟΊΗΣΑΝ τα *τάλαντα*  που τους έδωσε θα λάβουν τη ανταμοιβή η μη (Ματθ 25:14-30,Λουκάς 19:11-27)
Εν ζωή φίλε μου η στην ευλογία του Θεού θα μπεις ανοίγοντας τη καρδιά σου στον Χριστό και θα λάβεις χαρίσματα για την οικοδομή των αδελφών σου εδω κάτω στην γη, η τον Χριστό και την προσφορά Σωτηρίας του θα αγνοήσει και απο τον παράδεισο θα αποκλειστείς.
Στον παράδεισο, οι Ψυχές των σωσμένων και αναγεννημένων αδελφών μας των Αγίων ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΝ αλλα ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ (Αποκάλυψη 6:6:10-11) και ολοι οι σωσμένοι απο τον Χριστό πιστοί ομολογούν οτι Η ΣΩΤΗΡΙΑ τους ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ στον Θεό και στο Αρνι, τον ΣΩΤΗΡΑ μας τον Χριστό !! (Αποκαλ 7;9-10) Αλληλούια !

No comments:

Post a Comment