Popular Posts

Monday 29 July 2013

Η ΚΥΡΙΑ ΑΜΑΛΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.
Φίλοι, χωρίς ΜΕΤΑΝΟΙΑ δεν θα μπούμε στην βασιλεία του Κυρίου.
Γιατί αυτός που επιστρέφει στον Κύριο δεν αρκεί να ισχυρίζεται οτι Πιστεύει σ' Αυτόν, αλλά έμπρακτα το δείχνει ζητώντας του ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ για ολα τα Χρόνια που μακριά του ζούσε και το κάλεσμα του (Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3:20) αγνοούσε.

Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ με την προσωπική ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ (Ιωάννης 12:25) είναι τα δυο σκέλη της ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
Η γνήσια πίστη στον Χριστό αποκαλύπτεται, συνοδεύεται πάντοτε από την ΜΕΤΑΝΟΙΑ του αμαρτωλού. Μετάνοια για ολα τα χρόνια που ο αμαρτωλός μακριά από τον Χριστό ζούσε και το κάλεσμα του (Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3:20) το αγνοούσε. 


Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ είναι αυτή που πιστοποιεί οτι η ΠΙΣΤΗΣ προς τον Χριστό είναι γνήσια.
Ο γνήσιος Πιστός χωρίς δισταγμό ζητάει ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ από τον Χριστό για όλα εκείνα τα χρόνια που παρόλο που ίσως πήγαινε στην εκκλησία,το κάλεσμα του το αγνοούσε (Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3:20) και την σταυρική ανεπανάληπτη Θυσία όσο έπρεπε δεν εκτιμούσε, αλλά μακριά του μέσα στην ανυπακοή και στην αμαρτία ζούσε !
Το γνήσιο Πιστό παΐδι του Κυρίου, δεν έχει απλώς μια εγκεφαλική γνώση, αποδοχή οτι είναι αμαρτωλός, αλλά είναι συντριμένος λόγο της αμαρτίας του. Είναι συντριμένος γιατί τον Χριστό έχει λυπήσει, που τόσα χρόνια τον είχε Αγνοήσει. Και γι' αυτό χωρίς δισταγμό ΖΗΤΑΕΙ από τον Χριστό να τον ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ και την χάρη του και την αιώνια Ζωή μ' Αυτόν να του χαρίσει !!!

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ,μετανοημένος και συντριμένος όπως ο Τελώνης συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες του του ζητά, και μετά σηκώνεται Χαρούμενος και δικαιωμένος !!!

Άγνωστε Φίλε, αν δεν καταδέχεσαι ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ από τον Χριστό να Ζητήσεις και Σωτήρα σου να τον δεχτείς,(Ιωάννης 1:12-13) είναι ενδεικτικό οτι τον ΧΡΙΣΤΟ δεν τον εμπιστεύεσαι και ούτε τον τιμάς, αλλά την Χάρη του και το Μεγαλείο του υποτιμάς, και μετά θάνατο μακριά του θα χαθείς επειδή ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕΣ να τον εμπιστευτείς και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

Φίλε μου, η Πίστης που Σώζει είναι μονό η Πίστης προς τον Χριστό που συμπεριλαμβάνει γνήσια ΜΕΤΑΝΟΙΑ
.

Πίστης στον Χριστό χωρίς μετάνοια προς Αυτόν, δεν είναι Χριστιανική Πίστης και δεν σώζει κανένα!!!

<<Κύριε Ιησού Χριστέ, συγχώρησε με τον Αμαρτωλό, που μακριά σου τόσα χρόνια ζούσα και το κάλεσμα σου αγνοούσα>> Είναι η Προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου Χαρίσει !

<<εκείνον που ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ, δεν θα τον βγάλω έξω·>>(Ιωάννης 6:37)

<<Εγώ είμαι η θύρα· όποιος μπει μέσα ΔΙΑΜΕΣOY EMOY, θα σωθεί, και θα μπει μέσα, και θα βγει έξω, και θα βρει βοσκή>>(Ιωάννης 10:9)

No comments:

Post a Comment