Popular Posts

Wednesday 17 July 2013

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΕΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΟΥ ΖΩΖΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

Φιλοι μου, το σημερινό μήνυμα Αιωνίου Ζωής είναι ότι αν στον Χριστό Δωθούμε, του Ανοίξουμε την καρδία μας και τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ απο τον Χριστό θα ΣΩΘΟYΜΕ !!!
Γιατί ο Χριστός δεν αγνόησε το αίτημα κανενός που την Ευλογία και Βοήθεια του Ζήτησε, αλλά όσοι πήγαν σ' Αυτόν ΕΛΕΗΘΗΚΑΝ, Γιατρεύτηκαν, και μαζί του μετά θάνατο στον Παράδεισο, στο σπίτι του Πατρός του Μπήκαν !!(Ιωάννης 14:2)
Αφού, τα μάτια τού Κυρίου περιτρέχουν διαμέσου ολόκληρης της γης, για να φανεί δυνατός <για να ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ εκείνους που θα τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και απο Αυτον ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ> σε όσους έχουν την καρδιά τους τέλεια προς Αυτόν.(Β.Χρονικόν 16:9)

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΕΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
, είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό !!!!
Γιατί ο καθένας που ΔΕΝ θα διστάσει τον Χριστό να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ, και απο Αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20,Ιωάννης 1:12-13, 3:16), από τον επί γης πανταχού παρών Θεο ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙ !!!
Κανένας που στον Χριστό την Ζωή του εμπιστευτεί δεν θα μείνει στα κρύα του λουτρού, γιατί βεβαιώνει η γραφή οτι «καθένας που θα επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου, θα σωθεί»(Ρωμαίους 10:13)

Πολύτιμη ψυχή, σου εύχομαι τον Χριστό να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ, Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ (Ιωάννης 1:12-13) και στην Αιώνια Ζωή και εσύ να μπεις. Αμήν!!

No comments:

Post a Comment