Popular Posts

Thursday 25 July 2013

ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ !

Γιατί όποιος ΑΓΑΠΑΕΙ τον ΘΕΟ, αποδεικνύει την ΑΓΑΠΗ του προς Αυτόν, ανοίγοντας την καρδιά του στον Γιο του τον ΑΓΑΠΗΤΟ. Όποιος ομως αρνείται ν' ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ, ούτε αγαπάει τον Πατέρα που τον έστειλε.(Ιωάννης 5:23)

Είναι οξύμωρο και υποκριτικό, να ισχυρίζεσαι οτι ΑΓΑΠΑΣ κάποιον αλλά να μην του ανοίγεις την καρδιά σου. Και στον ΧΡΙΣΤΟ που δεν λογάριασε την ίδια την ΖΩΗ του, αλλά άφησε την επουράνια ΔΟΞΑ του και ήρθε να σταυρωθεί για να πάρει πάνω του την δίκη μας αμαρτία (Φιλιππησιους 2:6-8), η ελάχιστη ένδειξης ευγνωμοσύνης είναι οταν χωρίς ΔΥΣΤΑΓΜΟ ανοίξουμε την καρδιά μας και ΣΩΤΗΡΑ και προσωπικό ΚΥΡΙΟ μας να τον δεχτούμε.(Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ, ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΣΠΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΗΣΩ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ" βεβαιώνει ο Κύριος κάθε αμαρτωλό που Σωτήρα και Κύριο του τον έχει δεχτεί.

Τι είναι κρίμα ;

Κρίμα, και μάλιστα πολύ μεγάλο είναι την προσφορά Σωτηρίας του ΧΡΙΣΤΟΥ ν' αμελήσεις να την ασπαστείς (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και μακριά του μετά θάνατο να βρεθείς.

"Κύριε ΙΗΣΟΥ Χριστέ, μετανοώ που τόσα χρόνια το μέγεθος της ΑΓΑΠΗΣ σου για μένα το αγνοούσα, και μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ μου, και σου ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζι μου ολες τις ημέρες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου"
Είναι η προσευχή που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα τιμήσει, και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ ! Αμήν !

No comments:

Post a Comment