Popular Posts

Monday 15 July 2013

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.

Είναι η φυσική διάθεσης της καρδιάς του Σωσμένου Αναγεννημένου Χριστιανού, που θα πρέπει να υπερχειλίζει από ευγνωμοσύνη επειδή δέχτηκε την ΣΩΤΗΡΙΑ που ΔΕΝ  την ΑΞΙΖΕΙ,   αντί την τιμωρία που του αξιζε !!

<<  Κι εσάς, που ήσασταν νεκροί, (λέγει στα γνήσια παιδιά του Κυρίου, τους Σωσμενους Χριστιανούς ο Απόστολος Παύλος) εξαιτίας των παραβάσεων και των αμαρτιών, σας ζωοποίησε· μέσα στις οποίες κάποτε περπατήσατε, σύμφωνα με το πολίτευμα του κόσμου τούτου, σύμφωνα με τον άρχοντα της εξουσίας τού αέρα, του πνεύματος, που σήμερα ενεργεί στους γιους τής απείθειας· 
 ανάμεσα στους οποίους και όλοι εμείς συναναστραφήκαμε κάποτε, σύμφωνα με τις επιθυμίες τής σάρκας μας, κάνοντας τα θελήματα της σάρκας και των συλλογισμών· και ήμαστε από τη φύση μας τέκνα οργής, όπως και οι υπόλοιποι. Ο Θεός, όμως, επειδή είναι πλούσιος σε έλεος, εξαιτίας τής πολλής του αγάπης, με την οποία μάς αγάπησε, και ενώ ήμασταν νεκροί εξαιτίας των αμαρτημάτων, μας ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ  μαζί με τον Χριστό· (κατά χάρη είστε ΣΩΣΜΕΝΟΙ)!! και μας ΑΝΕΣΤΗΣΕ μαζί του, και μαςΚΑΘΙΣΕ μαζί του στα επουράνια διαμέσου τού Ιησού Χριστού·  για να δείξει στους επερχόμενους αιώνες τον ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ τής χάρης του με την αγαθότητά του σε μας εν Χριστώ Ιησού.  Επειδή, κατά ΧΑΡΗ είστε ΣΩΣΜΕΝΟΙ, διαμέσου τής πίστης· κι αυτό ΔΕΝ είναι ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ σας· είναι ΔΩΡΟ τού ΘΕΟΥ· ΟΧΙ από έργα, ώστε να μη καυχηθεί κάποιος.(Εφεσιους 2:1-9)

Αδέλφια μου, εάν γευτήκατε οτι ΑΓΑΘΟΣ είναι ο Κύριος , και λάβατε το ανεκτίμητο δώρο της κατά ΧΑΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, για σας είναι ο λόγος του Κυρίου <<Αν μείνετε ενωμένοι μαζί μου, και τα λόγια μου μείνουν μέσα σας, ό,τι ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ , ΖΗΤΗΣΤΕ το, και η ΧΑΡΗ  θα σας  γίνει. Να πως δοξάζεται ο Πατέρας μου: Όταν εσείς Φέρετε ΠΟΛΥ ΚΑΡΠΟ, και  μαθητές μου γίνετε ! >>(Ιωάννης 15:7-8)  
<< Εσείς δεν διαλέξατε εμένα, αλλά εγώ διάλεξα εσάς, και σας έδωκα την εντολή (την Ευλογία), να πάτε να φέρετε ΚΑΡΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΥΣ, και ο καρπός σας να μένει· ώστε, ό,τι αν ζητήσετε από τον Πατέρα στο όνομά μου, να σας το δώσει.>>(Ιωάννης 15:16)

Αγαπητά αδέλφια μου, 
Πλούσια καρποφορία θα δώσει ο Κύριος στον καθένα και κάθε μια από τα πιστά γνήσια παιδιά του που αποφασίζουν ΟΛΟΚΑΡΔΑ  να του ΔΟΘΟΥΝ και να τον ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ !!!
Όποιος  Πιστός και όποια  ΠΙΣΤΗ,αποφασίσει να τον ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ, με τις Ευλογίες της προσωπικής του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ και της δυνάμεως του Αγίου του Πνεύματος θα τον ΟΠΛΙΖΕΙ, και ο ίδιος σε χλοερούς βοσκότοπους θα τον Οδηγεί, και δυναμικά θα τον/ην  χρησιμοποιησει !!! Αμήν ! 

Φίλε/η αν στον επί γης Θεό Κύριο Ιησού Χριστό ακόμα δεν έχεις δοθεί και Σωτήρα σου ΔΕΧΤΕΙ, (Ιωάννης 1:12-13) άνοιξε και εσύ χωρίς δισταγμό την καρδιά σου και Δώσου, παραδωσου στον Χριστό, και στην Ευλογία του και εσύ θα μπεις και ΠΟΤΕ δεν θα χαθείς !!(Ιωάννης 10:27-28)

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ. ΜΕΤΑΝΟΩ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΣΟΥ ΖΟΥΣΑ. ΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ/ΙΑ ΣΟΥ" Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός  θα απαντήσει και την αιώνια Ζωή με τον ίδιο θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ. Αμην!

No comments:

Post a Comment