Popular Posts

Sunday 21 July 2013

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ;

ΟΛΟΙ ΜΑς ΜΠΟΡΟΥΜΕ τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ Σωτήρα μας να τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ και στην ΑΙΩΝΙΑ ζωή να ΜΠΟΥΜΕ.(Ιωάννης 1:12-13)
Χωρίς καμία διάκριση, όλοι μας έχουμε το ΕΛΕΥΘΕΡΟ και την απόλυτη ΑΝΑΓΚΗ τον Ιησού Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ μας να τον δεχτούμε, γιατί ΟΛΟΙ μας χωρίς καμιά ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΜΑΡΤΗΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ < την στενή καρδιακή σχέση> που είχε προορίσει για μας ο ΘΕΟΣ.(Ρωμαίους 3:23)<< δεδομένου ότι, όλοι αμάρτησαν, και ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ τη δόξα τού Θεού· ανακηρύσσονται, όμως, δίκαιοι,ΔΩΡΕΑΝ, με τη χάρη του, διαμέσου τής ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗΣ που έγινε με τον Ιησού Χριστό· >>(Ρωμαίους 3:23-24)

Ο κάθε κουρασμένος και βαριά φορτωμένος.<< Ελάτε σε ΜΕΝΑ όλοι όσοι κοπιάζετε και είστε φορτωμένοι, και εγώ θα σας αναπαύσω>>. (Ματθαίος 11; 28)
Ο καθένας που επιθυμεί, μετά θάνατο στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ με τον Χριστό να βρεθεί, ασχέτως απο ποια φυλή, γλώσσα η Έθνος προέρχεται αυτός αρκεί τον ΧΡΙΣΤΟ μ' όλη του την καρδιά να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και από αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ !!!
Ο καθένας που ακούει τη ΦΩΝΗ του Χριστού, και απαντάει στο κάλεσμα του << Πρόσεξε, στέκομαι στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπώ,αν ακούσεις τη φωνή μου, και ανοίξεις την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνήσω μαζί του κι αυτός μαζί μου>>(Αποκάλυψη 3:20)
Ο κάθε αμαρτωλός που δεν πάσχει από δογματική υπεροψία αλλά είναι ταπεινός στην καρδία και τον Χριστό έχει εμπιστευθεί και τον αγαπά !
Ο καθένας που πεινάει και διψάει για τη δικαιοσύνη του·(Ματθαίος 5:6)    
 
" Η αγάπη του Χριστού μ' αγγίζει πιο βαθειά,
και με κάνει να Ζητάω την δίκη του συντρόφια"

Είναι η ομολογία του καθενός που από τον Άγιο πνεύμα του Χριστού έχει αγγιχτει και είναι πρόθυμος ανεπιφύλακτα να του ΔΟΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον Δεχτεί.
"Κύριε ΙΗΣΟΥ Χριστέ, σου δίνομαι, σου παραδίνομαι. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ.ΓΕΝΗΘΗΤΩ το θέλημα σου στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή που συμφιλιώνει για πάντα με τον Πατέρα και τον Γιο τον μετανοημένο και επιστρεψαντα στον Χριστό αμαρτωλό !!!

No comments:

Post a Comment