Popular Posts

Thursday 30 May 2019

ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ (Ματθαιος 11:28)

Ποτε μου δεν μπορεσα να καταλαβω γιατι η κοινωνια λεει "Ελα στον Χριστο."
Ο Χριστος ειναι πανταχου παντα παρον, πως ερχεσαι σ' αυτον που ειναι πανταχου παντα παρον?
Με την καρδια σου, του ανοιγεις την καρδια σου και του ζητας απο ολες τις αμαρτιες σου να σε συγχωρεσει, και να ερθει και να ζησει μαζι σου ολες τις ημερες της ζωης σου.

Μην παραμενεις σ΄αυτα που ξερεις,  ανοιξε την καρδια σου στον Χριστο.
Καθε ευλογια αρχιζει και τελειωνει με την καρδια, με προσωπικη καρδιακη κοινωνια με τον Χριστο. Αρχιζει με την αποδοχη της προσκλησης του, με το "Ελα," με το "Ελατε σε μενα ολοι εσεις που κοπιαζετε κι ειστε βαρια φορτωμενοι κι Εγω θα σας αναπαυσω."
Δεν υπαρχει καθολου αναγκη ν' ανταποκριθεις διαφορετικα, αλλα να ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ με τον Χριστο. Οταν δεν μπορεις να συνδεθεις με τον Χριστο, το μονο που παραμενει ειναι να του αφιερωθεις !
Δεν μπορει ο Θεος να μην γνωριζει τι θα συμβει, ποιος καρδιακα θα συνδεθει με τον Χριστο και ποιος θα αρνηθει ακομα και στον Χριστο να αφιερωθει.
Φιλε, δεν αρκει τον Χριστο να αγαπας για να μπεις στον Παραδεισο, πρεπει και να συνδεθεις μ αυτον ανοιγωντας την καρδια σου, απαντωντας το καλεσμα του!(Ματθ11:28,Αποκαλυψη 3:20)
Δεν θα εισαι ο ιδιος απο την στιγμη που τον Χριστο σωτηρα σου τον δεχτεις, απο το Αγιο Πνευμα θα αναγεννηθεις, (Ιωαννης 1:12-13) και ποτε δεν θα σ΄αφησει ουτε θα σ΄εγκαταλειψει, αλλα μεσα σου εν Πνευματι ο Πατηρ κι ο Χριστος θα κατοικησουν !(Ιωαννης 14: 23) και ποτε δεν θα σε αφησουν !


No comments:

Post a Comment