Popular Posts

Thursday 1 August 2019

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ TIΣ AΜAΡTIEΣ ΣOY NA ΣBHΣEIΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ;

Φιλέ/η μου λανθασμένος πιστεύεις οτι ο Χριστός άρχισε την Ζωή του την πριν δυο χιλιάδες περίπου χρόνια, και είναι ο μικρός Χριστουλης, ο Θεουλης στην αγκαλίτσα της Μητέρας του.


 Ο Απόστολος Ιωάννης στην αποκάλυψη μας λέγει οτι ο Χριστός ειναι ο Ων, ο Ην, και ο Ερχόμενος (Αποκ.1:4) δηλαδή αυτός που τώρα ΥΠΑΡΧΕΙ που πάντοτε ΥΠΗΡΧΕ < που τα Πάντα μέσω Αυτού και γι'Αυτόν έχουν δημιουργηθεί και που με τον λόγο του τα πάντα συγκρατεί (Κολ 1;16-17) που ως ο ΘΕΟΣ ο ΛΟΓΟΣ ηταν ΠΑΝΤΑ με τον ΘΕΟ, και που ειναι η ΠΗΓΗ της Ζωής και το Φως των ανθρώπων (Ιωαν 1;1-4)> και που πρόκειται ΝΑ ΕΡΘΕΙ και κάθε μάτι θα τον δει (Αποκ 1:7) και κάθε γόνατο μπροστά του θα κάμψει και κάθε γλώσσα θα τον ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ οτι είναι ο ΘΕΟΣ. (Ρωμ 14:11, Φιλιπ 2:10,Ησαΐας)
Φίλε/η μου ο Χριστός ειναι ο Παντοδύναμος επι γης πανταχού παρών ΘΕΟΣ, μέσω του όποιου έχουμε την ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ την ΑΦΕΣΗ των ΑΜΑΡΤΙΩΝ(Κολοσσαεις 1;13) και που και η κατά σάρκα μητέρα του Μαριάμ τον δόξασε για την ΣΩΤΗΡΙΑ που της χάρισε και είπε «Δοξάζει η ψυχή μου τον ΚΥΡΙΟ, και ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το πνεύμα μου στο Θεο, το ΣΩΤΗΡΑ μου »(Λουκάς 1:46-47)
Δεν δίστασε φίλε μου η Μακαρία Μαριάμ να ομολογήσει οτι ειναι ο Σ Ω Τ Η Ρ Α Σ της και ο αίτιος που η ΨΥΧΗ της βρήκε ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ, και Α Γ Α Λ Λ Ι Α Σ Η και το δικό σου Πνεύμα και η Ψυχή θα βρει, όταν τον Χριστό κι' εσυ ΣΩΤΗΡΑ σου δεχτείς και ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ σου τον ομολογήσεις !!!

 « Οσοι ΔΕΧΤΗΚΑΝ Αυτόν -τον Χριστό- σ'αυτούς ΕΔΩΣΕ το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού. Να γεννηθούν ξανά ΟΧΙ απο ανθρωπινή ενέργεια αλλά από τον ΘΕΟ»(Ιωαν 1:12-13), κι' ΌΧΙ σ'αυτούς που τον ίδιο κ την προσφορά σωτηρίας του «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ όλοι εσείς που ειστε βαριά φορτωμένοι κι' ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματ 11;28) επιμένουν να ΑΨΗΦΟΥΝ.


 Πολύτιμη Ψυχή αν την Φωνή του Αγίου Πνεύματος που μιλάει στην καρδιά σου, και σε καλεί να την ανοίξεις (Αποκ 3;20) και Σωτήρα σου να τον δεχτείς συνεχίσεις με πείσμα να την αγνοείς μακριά του ΣΩΤΗΡΑ μας Χριστού για πάντα θα αποκλιστείς !!!

Σου εύχομαι με μετάνοια και ευγνωμοσύνη στον ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ και ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ να γυρίσεις, Έλεος και ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να του Ζητήσεις, και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα μπεις, και τότε και εσύ όπως η Μακαρία μητέρα του με πηγαία χαρά θα ομολογείς οτι και το δικό σου πνεύμα ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ στο Θεο, και ΣΩΤΗΡΑ σου ΧΡΙΣΤΟ. Αμην!!!

No comments:

Post a Comment