Popular Posts

Tuesday 13 August 2019

EΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕIΑ ΣΟΥ ;

Αδέλφια την μητέρα του ΧΡΙΣΤΟΥ που την μακαρίζουμε ήρθε πάνω της το Άγιο Πνεύμα που δεν είχε αλλά από τον ΘΕΟ εκπορεύεται:« Πνεύμα Άγιον ΕΠΕΛΕΥΣΕΤΑΙ επι σε και δύναμης Υψίστου ΕΠΙΣΚΙΑΣΕΙ» (Λουκάς 1:26) για να γεννήσει τον ΧΡΙΣΤΟ. Και χάρη στο Άγιο Πνεύμα που έλαβε < όπως από τον ΧΡΙΣΤΟ τώρα λαμβάνουν χωρίς διάκριση όλοι οι γνήσιοι ΠΙΣΤΟΙ> δόξασε τον ΚΥΡΙΟ επειδή βρήκε αγαλλίαση το πνεύμα της στον ΘΕΟ τον ΣΩΤΗΡΑ της ! (Λουκάς 1:46) 


Το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ,το ΚΥΡΙΟΝ και το ΖΩΟΠΟΙΟΝ
 που μαζί με τον ΠΑΤΕΡΑ και τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ την Αγία Τριάδα μας τον ΕΝΑΝ και αληθινό ΘΕΟ που λατρεύουμε και συμπροσκυνουμε ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ πηγάζει απο τον ΠΑΤΕΡΑ και το στέλνει μόνο ο Ιησούς ΧΡΙΣΤΟΣ, κι' Αυτός ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ κι' ΌΧΙ κάποιος Άγιος ΕΛΕΓΧΕΙ τον κόσμο σχετικά με το θέμα της Αμαρτίας, της δικαιοσύνης και της ΚΡΙΣΕΩΣ (Ιωάννης 16:7-9) και ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ τα πιστά παιδιά του ΚΥΡΙΟΥ σ' ολη την αλήθεια και ΔΟΞΑΖΕΙ τον Ιησού Χριστό < κι' ΟΧΙ την Παναγία η τους Αγίους> επειδή ο Χριστός είναι η ΠΗΓΗ της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ, εκείνος που ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ με τον Πατέρα και που τα πάντα μέσω Αυτού και για Χάρη του εχουν ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ και απο τον ιδιο συγκρατούνται ! (Ιωάννης 1:1-4,Κολοσσαεις 1:13-17)

Αδελφέ μου, αν η 'Παναγία' σου κρύβει τον ΧΡΙΣΤΟ και την ΔΟΞΑ του, αυτό είναι κατασκεύασμα δικό σου,
 και δεν προέρχεται από την διδασκαλία και πράξη Ζωής των Αποστόλων, και αν αποδίδεις ΛΑΤΡΕΙΑ στη 'Παν Αγία' σου ώστε η 'Παναγια' σου ΣΚΕΠΑΖΕΙ και ΚΡΥΒΕΙ τον Χριστό και τη ΔΟΞΑ του αμαρτάνεις γιατι έχεις ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ και ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ τον Επι γης Παντοδύναμο πανταχού παρών ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ στον οποίον οφείλεται όλη η ΔΟΞΑ η ΤΙΜΗ και η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ !

Τον Χριστό ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ οι πρεσβύτεροι συμπεριλαμβανομένης της μακαριας κατά σάρκα μητέρας του Μαριάμ όλοι στον Ουρανό «
ΑΞΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ Ν' ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ, ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ»(Αποκάλυψη 5:9)

Τον Χριστό και τον Επουράνιο Πατέρα μόνον ΥΜΝΟΥΝ μπροστά στον ΘΡΟΝΟ ντυμένοι με λευκές στολές το αμέτρητο πλήθος από κάθε έθνος, φυλή, γλώσσα και λαό και κραζουν ' 
Η ΣΩΤΗΡΙΑ μας οφείλεται στον ΘΕΟ μας, που κάθεται στον ΘΡΟΝΟ και στο Αρνί' (Αποκάλυψη 7:9-10)

Στον ΚΥΡΙΟ αδελφέ/ η μου ας ειναι η ΛΑΤΡΕΙΑ σου, γιατι Αυτός ειναι η ΠΗΓΗ της Αιωνίου ΖΩΗΣ
 και εκείνος θα σου στείλει το Άγιο Πνεύμα που εκπορεύεται απο τον επουράνιο Πατέρα μας !(Ιωάννης 15:26) οταν του ανοίξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς !!! Αμην !!!

« Τον Κύριο τον ΘΕΟ σου προσκυνησεις και Αυτόν ΜΟΝΑΧΑ θα ΛΑΤΡΕΥΣΕΙΣ!» (Λουκάς 4: 8) Είναι η αποδέκτη από τον ΘΕΟ ευλογημένη λατρεία. Και ΘΕΟΣ και ΚΥΡΙΟΣ ειναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

1 comment:

  1. Αδελφέ μου, αν η 'Παναγία' σου κρύβει τον ΧΡΙΣΤΟ και την ΔΟΞΑ του, αυτό είναι κατασκεύασμα δικό σου, και δεν προέρχεται απο την διδασκαλία και πράξη Ζωής των Αποστόλων, και αν αποδίδεις ΛΑΤΡΕΙΑ στη 'Παν Αγία' σου ώστε η 'Παναγια' σου ΣΚΕΠΑΖΕΙ και ΚΡΥΒΕΙ τον Χριστό και τη ΔΟΞΑ του αμαρτάνεις γιατι έχεις ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙ και ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ τον Επι γης Παντοδύναμο πανταχού παρών ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ στον οποίον οφείλετε όλη η ΔΟΞΑ η ΤΙΜΗ και η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ !

    ReplyDelete