Popular Posts

Thursday 9 May 2019

O EΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΒΡΕΙ.

Φίλε όπως όταν πηγαίνεις αντίθετα στο ρεύμα του ποταμού θα φτάσεις στην Αφετηρία και στην Πηγή, έτσι και αν ακολουθείς τον Χριστό θα φτάσεις στην πηγή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και θα διαπιστώσεις οτι ο Χριστός ως ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ με τον ΘΕΟ και ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ, και ΔΙΜΙΟΥΓΗΣΕ τα ΠΑΝΤΑ και ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ (Ιωάννης 1:1-3,Κολοσσαεις 1:15-17).

Θα διαπιστώσεις οτι ο Χριστός είναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ ο ΑΝΑΡΧΟΣ, χωρίς Αρχή Θεός Ο ΩΝ, ο ΗΝ, και ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ (Αποκαλυψη 1:8) που ΥΠΑΡΧΕΙ, που ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ,< και που δεν υπήρχε στιγμή που να μην Υπήρχε > και που είναι να ΕΡΘΕΙ, και σε μια μελλοντική ήμερα ο ιδιος σαν περικάλυμμα θα τυλίξει τους ουρανούς και θα αλλοιωθούνε (Αποκάλυψη 1:10-11) και ο βασιλικός Θρόνος του ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στους Αιώνες (Αποκάλυψη 1:7) και πολύ πριν ΥΠΑΡΞΕΙ ο κόσμος ο Πατέρας τον ΔΟΞΑΖΕ στο πλάι του! (Ιωάννης 17:5)

Φίλε όποιος τον Χριστό αρνείται να τον ασπαστεί από τον Θεό μακριά ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ.

Η Κα. Αμαλία Αγαπούσε το Θεό, 
αλλά αρνιόταν τον Χριστό Σωτήρα της να τον δεχτεί, 
και σήμερα στον Άδη βογκά και πικρά μετανοεί, 
γιατί όσο ήταν στην Ζωή, Αρνιόταν 
τον επι γης ΘΕΟ Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ της να τον δεχτεί !


Αυτό το στιχάκι περιγραφή την ΠΙΚΡΗ αλήθεια οτι όποιος ΑΡΝΗΘΕΙ τον ΘΕΟ Ιησού ΧΡΙΣΤΟ Σωτήρα του/ης να τον ΔΕΧΤΕΙ μακριά του για πάντα θα απομακρυνθεί.

Φίλε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία απο το να έχεις την βεβαίωση της ΣΩΤΗΡΙΑΣ σου, οτι μετά θάνατο στον παράδεισο με τον Σωτήρα Χριστό θα ζεις !!!

"Κύριε Ιησού μετανοώ που το μεγαλείο σου, την Χάρη σου, και το Απέραντο Έλεος σου ΑΓΝΟΟΥΣΑ, και μακριά σου ζούσα.Επιστρέφω σ'εσένα Χριστέ μου και σου ζητώ  απο ολες τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις και μαζί μου να ζήσεις ΟΛΕΣ τις ήμερες τις Ζωής μου. Σου δίνομαι, σου Παραδίνομαι. Είμαι ΔΙΚΟΣ σου." Είναι η προσευχή που ο επί γης ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θα απαντήσει και Αιώνια Ζωή στον μετανοημένο θα χαρίσει !  

No comments:

Post a Comment