Popular Posts

Thursday 2 May 2019

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ *ΘΕΙΟΣ*, Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΙΓΚΙΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ

Μια παραβολή

Είχα ενα *Θείο* άρχοντας στην Αφρική, καλοκάγαθος ήταν ο Θείος μου,και είχε και ένα γιο το Πριγκιπόπουλο το μοναδικό. Ο εχθρός όμως είχε εισβάλει από χρόνια στο βασίλειο του και ειχε σπείρει αρρώστιες πολλές, ήμασταν ολοι πνευματικά νεκροί, και εγώ ο ίδιος έπασχα απο πνευματικό Aids, καρκίνο θανατηφόρο πνευματικό, όλοι οι κάτοικοι του Βασιλείου ήμασταν άρρωστοι πνευματικά νεκροί.
Ο Γιος ομως του Θείου μου, το καμάρι του, το Πριγκιπόπουλο πήγε να παλέψει τον εχθρό που έσπειρε τις θανάσιμες πνευματικές αρρώστιες στο βασίλειο, τον έπιασαν όμως σε ενέδρα, και για να μας σώσει, για να εξασφαλίσει το ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ που θα μας έκανε καλα, θυσίασε την ζωή του, τον σκότωσαν οι συγχωριανοί που ανήκαν στον εχθρό.
Ο Πρίγκιπας ομως, που τον νομίσαμε για χαμένο αναστήθηκε και σκόρπισε ΓΙΑΤΡΕΙΑ και ΛΕΥΤΕΡΙΑ απο την θανάσιμη πνευματική αρρώστια και την αιχμαλωσία, ακόμα και σε μένα που επασχα από από πνευματικό θανατηφόρο Aids, Ψυχικό καρκίνο, τύφλα, μίσος και ζήλεια μου ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ και μάλιστα ΖΩΗ εν αφθονία « Ο κλέφτης δεν έρχεται, παρα μονο να κλέψει και να σφάξει και να αφανίσει. Εγώ ήρθα για να έχουν ΖΩΗ και να την έχουν ΑΦΘΟΝΗ!!»Ιησούς Χριστός (Ιωάννης 10:10)
Τώρα πως είναι δυνατόν εγω, και Οχι μόνο εγώ, αλλα και τ' άλλα αδέλφια μου που γιατρευτηκαμε απο τον Χριστό, οταν κάποια μελλοντική αναποδιά και φουρτούνα απειλήσει την Ζωή μας να τρέξουμε σε κάποιον άλλο εκτός από τον ΣΩΤΗΡΑ μας ΧΡΙΣΤΟ ?
Θα προτιμούσα απο βράχους να πλακωθώ, απο ηλεκτροπληξία να αποτεφρωθώ, και ακαριαία να πάψω να ζω παρα τη ΧΑΡΗ του ΚΥΡΙΟΥ μου να υποτιμήσω και από τους αποδημησαντες αδελφούς και αδελφές μου που ειναι ήδη στον ουρανό -τους τιμηθέντες Αγίους- βοήθεια να ζητήσω.
Αν είναι δυνατόν τον ΣΩΤΗΡΑ τον Χριστό μου, που μου έδωσε ΖΩΗ και χαρη του τώρα γιατρεμένος αναγεννημένος τώρα ΖΩ, να τον προσβάλω, να τον υποτιμήσω και απο άλλους χάρη να ζητήσω παρα απο τον Χριστό μου που χάρη του εγω Ζω??
"Χριστέ μου, καλύτερα να πάψω να Ζω, παρα την απέραντη Χάρη σου και ΑΓΑΠΗ του Πατρός να υποτιμήσω. Πατέρα μου σ' ευχαριστώ γιατί ήμουν πνευματικά νεκρός αλλά τώρα ΖΩ. Σ' αγαπώ, Σ΄αγαπώ, Σ' Αγαπώ."
Στέλιος

No comments:

Post a Comment