Popular Posts

Wednesday 31 October 2018

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Και που απο την διμιουργια του κοσμου φυσυξε στα ρουθυνια μας την ΠΝΟΗ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ (Γενεσι 2:7) ωστε μετα θανατο παντοτε, ΑΙΩΝΙΑ θα υπαρχουμε και θα ΖΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ η στον Παραδεισο μαζι του, οσοι σωτηρα μας τον εχουμε δεχτει! (Ιωαννης 1:12-13) η στην κολασση ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ του οσοι απερριψαν τον Χριστο και την προσφορα σωτηριας του ! (Αποκαλυψη3:20,21:8)
Η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι ΑΙΩΝΙΑ γιατι για να αποκτηθει ο Χριστος αφησε την ΘΕΪΚΗ του ΙΣΟΤΗΤΑ με τον ΘΕΟ και ηρθε κατω στην γη στον σταυρο τις δικες μας αμαρτιες να φορτωθει, ωστε οποιος τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ κι απο Αυτον εξαρτηθει να μην κριθει αλλα να ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ στην ΒΑΣΙΛΕΙΑ του ΖΩΗ !!(Ιωαννης 3;16,5:24,11:25,14:6,Εφεσιους 2:8-9)!
Εμεις οι ανθρωποι ποτε δεν θα ειμαστε σε θεση να καταλαβουμε τον ανεξιχνοιαστο ΠΛΟΥΤΟ της ΑΓΑΠΗΣ του, αν υπηρχε τροπος να συλαμβαναμε το υψος και το βαθος της αγαπης του, αναμφιβολως με καθε ρανιδα αιματος μας θα τον ακολουθουσαμε !!! 
Στα υποψη μας, αυτο που πρεπει παντα να ειναι υποψη μας, πρεπει να ειναι η απεραντη αγαπη του για μας, αφου ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ απ  ΑΥΤΟΝ, αλλα ΑΙΩΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ λαμβανουν ολοι εκεινοι που ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτουν


*Δυσκολα εγω θα ζω αν μακρια σου προοχορω,
* ειναι το σπερμα αιωνιου ζωης που εχει βαλει ο Χριστος σε καθε παιδι που του ανοιξε την καρδια του και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτει (Ιωαννης 1;12-13) και απο τ Αγιο Πνευμα του εχει αναγεννηθει !
Σ' αυτους που ο Χριστος το σπερμα αιωνιου Ζωης, Αιωνιου ΣΩΤΗΡΙΑΣ εχει βαλει μεσα τους, ακομα κι' μακρια του προσκαιρα φυγουν
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ  γιατι ΧΩΡΙΣ τον Χριστο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ επι πολυ να ζουν, επειδη το *σπερμα,* το Αγιο Πνευμα μεσα τους ΠΑΝΤΑ τους φαιρνει πισω στην πρωτη τους αγαπη!
Αδελφε μου, υπαρχει δοξασμενος τροπος για να λαβεις ενα δωρο και αδοξος τροπος για να λαβεις ενα δωρο!
Αν ποτε σου δεν μπορουσες να ευχαριστησεις τον Χριστο για την ΑΙΩΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ, τωρα μπορεις αν σωτηρα σου τον δεχτεις !

No comments:

Post a Comment