Popular Posts

Wednesday 7 November 2018

ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΟΘΕΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ

Φίλοι ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΨΥΧΕΣ που για σας ο Χρίστος μας ΕΧΥΣΕ το Αίμα του, η Σωτηρία δεν είναι αποτέλεσμα των δικών μας ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝΔεν υπάρχει ουτε θα υπάρξει  ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΡΓΟ  ΑΝΤΑΞΙΟ για την ΣΩΤΗΡΙΑ του Χριστού.

Ακόμα και αν μοιράζαμε ΟΛΑ τα υπάρχοντα μας για να θρεψουμε τους φτωχούς (που είναι έργο καλό και Άγιο), ακόμα και αν νηστευαμε  αδιαλείπτως 365 μέρες τον χρόνο , και αν ποτε στη ζωή μας δεν  απουσιαζαμε  απο Κυριακάτικη Λειτουργία. Ακόμα και αν ανεβοκατέβαιναμε  γονατιστοί εφ όρου Ζωής τα σκαλιά κάθε Εκκλησίας  και Παραδιναμε το σώμα μας στην Φωτιά,πάλι ΚΑΝΕΝΑ εργο μας δεν θα μπορούσαμε να προβάλουμε στον ΘΕΟ σαν ΑΞΙΟ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ  της ΣΩΤΗΡΙΑΣ   για την οποία ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΥΣΕ το πολύτιμο ΑΙΜΑ του για να πληρώσει την ΤΙΜΩΡΙΑτης ΔΙΚΗ μας ΑΜΑΡΤΙΑΣ !!!

« Ποιος ΕΔΩΣΕ πρώτος κάτι στον ΘΕΟ , ώστε να του ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ Είναι το ερώτημα που θέτει ο Απόστολος Παύλος σ'όλους μας  για να μας βοηθήσει να ασπαστουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ οτι πράγματι όλα  ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ και από την Χάρη του ΠΗΓΑΖΟΥΝ.(Ρωμαίους 11:35-36) οτι πράγματι οι ΣΩΣΜΕΝΟΙ Χριστιανοί δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ αντάξιο της Ανεκτίμητης ΣΩΤΗΡΙΑΣ που ήταν και πάντοτε θα είναι το ΔΩΡΟτου ΘΕΟΥ σ'εκείνους  που καρδιακά τον ΧΡΙΣΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ !!!

«Γιατί πράγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ έχετε ΣΩΘΕΙ μέσω Πίστεως
» τονίζει ο Λόγος του Θεού « Και αυτό - η Σωτήρια σας- δεν είναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ δικό σας. Σας το λέω μην τυχόν και καυχηθεί κανείς <νομίζοντας οτι χάρη στα έργα του ανταμείφθηκε με την ΣωτηρίαΓιατι πραγματικά είμαστε έργο δικό του.(Εφεσιους 2:8-10) Δηλαδή οι ΣΩΣΜΕΝΟΙ Χριστιανοί είναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, έργο του της απέραντης ΧΑΡΗΣ του ΘΕΟΥ να ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ κάθε αξιολύπητο αμαρτωλό που τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και προσωπικό  Σωτήρα του ΔΕΧΤΕΙ.(Ρωμαίους 3:23-24,5:1)

Σήμερα φίλε μου πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου και στην καρδία σου μια για πάντα ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο ΚΥΡΙΟΣ της ΖΩΗΣ, οτι ΜΟΝΟ εκείνος είναι η ΠΟΡΤΑ και η ΟΔΟΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ και οτι δεν υπάρχει κανένα έργο που θα μπορούσες να κάνεις για να λάβεις το ανεκτίμητο ΔΩΡΟ του παρα μ' ολη σου την ΚΑΡΔΙΑ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και χωρίς καμία επιφύλαξη ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ !!!

" Κύριε Ιησού Χριστέ μου ομολογώ οτι Πίστευα ΛΑΝΘΣΜΕΝΑοτι πίστευα οτι με τα έργα μου θα κατόρθωνα στην Βασίλεια σου να μπω. Σου ζητώ να με συγχωρέσεις που ήμουνα ΛΑΘΟΣ, και τελείως ΑΓΝΟΟΥΣΑ το μέγεθος της Απεραντης ΧΑΡΗΣ σου και την Προσφορά Σωτηρίας σου την Αψηφούσα.
Χριστέ μου  σου ΔΙΝΟΜΑΙ σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ,  ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ σου, ΑΣ ΓΙΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ σου στη Ζωη μου"
   Ειναι η προσευχή  που Σώζει τον αμαρτωλό και τον εισαγάγει σ' ΟΛΕΣ τις ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ του Πατρός του Χριστού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν!

No comments:

Post a Comment