Popular Posts

Monday 29 October 2018

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ “ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ” ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ

Δεν τον πίστεψα, γατί πως ο αμαρτωλός στον Παραδεισο θα μπει?
Μπορεί αν απο όλες τις αμαρτίες του συγχωρεθεί.
Ναι, αλλα πως ειναι δυνατόν ομαμαρτωλος απ όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος, του παρόντος και απ τις μελλοντικές του να συγχωρεθεί?
Μπορεί, αν κάποιος χωρίς αμαρτίες πληρώσει γί αυτόν την τιμωρια για τις αμαρτίες του. Κι αυτο ακριβώς έκανε ο ΧΡΙΣΤΟΣ στον σταυρο ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΤΟΥΜΕ ΡΙΖΙΚΑ ΑΠ ΑΥΤΕΣ (Α.Πετρου 2:24,Ιωαννης1:29) και να ζήσουμε για την δικαιωςυνη!

Απο τον Αδάμ και την Εύα, μέχρι την γέννηση του τελευταιαου ανθρώπου πριν την δεύτερη του παρουσία, ο ΧΡΙΣΤΟΣ στον σταυρο πλήρωσε τα λυτρα της ανθρώπινης αμαρτίας, για κάθε άνθρωπο που αμάρτησε.
Ωςτε κάθε αμαρτωλός που με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ επιστρέψει στον ΧΡΙΣΤΟ και ΣΩΤΗΡΑ του τον δεχτεί να μην λαβει την τιμωρια που του αξίζει, αλλα την ΧΑΡΗ που δεν του αξίζει.Ρωμαιους3:23-25,5:1,Εφεσιους 2:8-9)
Κύριε Ιησού Χριστέ σ´ευχαριστω που στον σταυρο πλήρωσες την τιμωρια για τις δικές μου αμαρτίες. Μετανοω που τόσα χρονια την ΧΑΡΗ σου και αγάπη σου αγνωουσα, και συγχωρεςει σου ζήτω, και σε παρακαλώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου.”
Ειναι μια προσευχή αφιερώσεως που ο Κυριος θα απαντήσει, και Αιώνια ζωή μαζί του θα σου χαρισει!
Ποτέ με κανέναν αλλο τρόπο δεν θα μπορούσα να μπω στον Παραδεισο εκτός εμπιστευόμενος την ψυχή μου στον ΧΡΙΣΤΟ !!
Και μετα την προσευχή, να ζηςεις την υπόλοιπη ζωή σου, ακολουθώντας τον και εφαρμόζοντας τις εντολές του, γιατι ο καθενας που τον αγαπα εφαρμοζει τις εντολες του !!(Ιωαννης 14!15)
του. Αμην!

No comments:

Post a Comment