Popular Posts

Friday 19 October 2018

ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Ποτε δεν θα μπορεσεις στον Παραδεισο να μπεις, αν απο τον Αγιο αντι απο τον Χριστο να εξαρτηθεις, γιατι κι ο Αγιοι οπως ακριβως και οι Αποστολοι τον Χριστο εμπιστευτηκαν με ολη τους την καρδια και εκεινος τους αγιασε, βαπτισε με το Αγιο πνευμα !!
<< Κυριε σε ποιον να παμε? Εσυ εχεις λογια που προσφερουν αιωνια ζωη>>(Ιωαννης 6:68) ηταν η ομολογια των αποστολων οταν ο Χριστος τους ειπε << Μηπως θελετε και εσεις να φυγετε?>>(Ιωαννης 6:67)
Φιλε, ποτε μην περιμενεις στον Παραδεισο να μπεις αν απο τους Αγιους εξαρτηθεις.
Ποτε δεν θα ξεχασω την Χρονια που παιδακι ζητησα απο τον Αγιο Βασιλη τον σιδηροδρομο που δεν ελαβα, εως την μερα που τον ζητησα απο τον Πατερα μου και τον ελαβα!
Γιατι να τρεχεις στον Αγιο να ζητας κι οχι απο τον Ουρανιο σου Πατερα στο ονομα του Γιου του του Χριστου που σταυρωθηκε για σενα, για να φορτωθει τις δικες σου/ μας αμαρτιες!
Οταν επιθυμεις στην ευλογια του Πατρος να μπεις, απο τον Κυριο Ιησου Χριστο πρεπει να εξαρτηθεις, αυτος και μονο ειναι η Πορτα  και η Οδος για το σπιτι του Πατρος !
<<Eγώ είμαι ο δρόμος, και η αλήθεια, και η ζωή· κανένας δεν έρχεται προς τον Πατέρα, παρά μόνον διαμέσου εμού·>> (Ιωαννης 14:6)
<<
Eγώ είμαι η θύρα· όποιος μπει μέσα διαμέσου εμού, θα σωθεί, και θα μπει μέσα, και θα βγει έξω, και θα βρει βοσκή>>(Ιωαννης 10:9)
<< 
Kαι δεν υπάρχει διαμέσου κανενός άλλου -εκτος του Χριστου-  η σωτηρία· επειδή, ούτε άλλο όνομα είναι δοσμένο κάτω από τον ουρανό ανάμεσα στους ανθρώπους, διαμέσου τού οποίου πρέπει να σωθούμε.>>(Πραξεις 4:12)

No comments:

Post a Comment