Popular Posts

Thursday 11 October 2018

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΛΑΦΡΙΑ ΟΤΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΛΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!
Η αμαρτια <οχι η περιστασιακή, ουτε αυτη που πολεμας> που σαν ανθρωπος γλιστράς, αλλα η επαναλαμβανόμενη που αρνεισαι να την αποχωριστείς θα σου στοιχησει πολυ. 
Πρώτον απο τα εξαιρετικά σχεδια που εχει ο Κυριος για σενα θα αποκλειστείς, και Οχι μονο αυτο, αλλα σε δυστυχία θα οδηγηθεις αν επιμενεις την διόρθωση του Κυριου να αψηφάς.
Δεύτερον: Αν αμετανόητος συνεχιζεις στην αμαρτια σου, εχεις δωσει πρόσβαση στον σατανα να σ' αιχμαλωτίσει, οποια και αν ειναι η συνεχης αμαρτωλή και ανεπίτρεπτη συμπεριφορά σου,ΠΧ. πορνεια, ψεματα,πλεονεξια , ηδονοβλεψία, εχθρα, ζηλεια, κλπ, και ας μην ξεχναμε και <σ' ολα συμπεριλαμβάνω και τον εαυτο μου> την ΑΣΥΓΧΩΡΗΣΙΑ, το να μην συγχωρέσεις καποιον που σ' εβλαψε η πιστευεις οτι σε αδικησε, γιατι τονιζει η γραφη οτι
ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ! (Ματθαιος 6;15)
Ακομα χειρότερα ειναι, αν ο ελεγχομενος απο το Αγιο Πνευμα, συνεχίζει τον ελεγχο  του Κυριου να ΑΨΗΦΑ αυτος κινδυνεύει:<< 
Γι' αυτο και ΥΠΑΡΧΟΥΝ αναμεσα σας πολλοι αδύνατοι και άρρωστοι, και ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ < ενοειται πριν την ΩΡΑ τους> Γιατι, αν πραγματικα ΕΞΕΤΑΖΑΜΕ τους εαυτους μας ΔΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΣΤΑΝ ! (Ματθαιος 11;31)
Εχει την ικανότητα, το μεσο, και την δύναμη ο Κυριος ΝΑ ΦΕΡΕΙ σε ΜΕΤΑΝΟΙΑ το προβατο του <τον αναγεννημένο παιδί του> που ΕΠΙΜΕΝΕΙ να διαφθείρει την ψυχη του στην αμαρτια,
και στον
Σατανα να τον ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ για να ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ το ΣΑΡΚΙΚΟ φρόνημα, ΩΣΤΕ το ΠΝΕΥΜΑ του να ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΩΟ την ΗΜΕΡΑ του Κυριου !!
!
(Α,Κορινθιους 5;5)
Αμην ! Και ολη η δοξα στον Κυριο, που ΚΑΤΕΒΗΚΕ για να κανει το θελημα του Πατερα
"ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΕ <κανενα προβατο> ΑΠ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΗΜΕΡΑ !!(Ιωαννης 6:37-39) και γι΄αυτο δεν διστάζει να ελεγχει, να ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΕΙ και να ΜΑΣΤΙΓΩΝΕΙ το καθε παιδι του (Εβραιους 12:4) ωστε να μην χαθει, αλλα να συμμετέχει στην ΑΓΙΟΤΗΤΑ του !! (Εβραιους 12: 7-11)

No comments:

Post a Comment