Popular Posts

Sunday 15 April 2012

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ επειδη χαρη στον Σταυρικο Θανατο του Χριστου την Μεγάλη Παρασκευή, την ταφη του και τηv Ενδόξη Ανασταση του την  Κυριακή ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ η ΣΩΤΗΡΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ !!!!

Και σημερα δυο χιλαδες χρονια αργοτερα  αν πεθάνουμε ως προς την ανεξαρτησία μας και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ μας τον ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ μέσα στις αμαρτίες μας άλλα στην Αιωνία Ζωή Θα μπούμε.
Οι τρις τελευταιες μέρες της εβδομαδας των Παθων του Χριστου σημάδεψαν την Ανθρώπινη Ζωή. Η πρώτη ημέρα ήταν η ήμερα της καταδίωξις και του Θανάτου, η δεύτερη της απόγνωσης και της Θλίψις και η τρίτη της Ενδόξου Ανάστασης και ΣΩΤΗΡΙΑΣ του κόσμου.

Ο Χριστός σημερα Ζει και κοινωνία και Αιώνια ΖΩΗ χαριζει σ`οποιον Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Χάρη στην θυσία του εκείνες τις τρις μέρες, χαρη στο Θάνατο του, στην ταφή του, και στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ του που γιορτάζουμε από τότε.

Έπρεπε να πεθάνει σύμφωνα με τις γραφές και ν` αναστηθεί την τρίτη ήμερα είπε ο άγγελος στις κατατρομαγμένες γυναίκες « Γιατι αναζητάτε τον ΖΩΝΤΑΝΟ ανάμεσα στους νεκρούς; ΔΕΝ ειναι ΕΔΩ. ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!»(Λουκάς 24: 5-7) και από τότε η ανθρωπότης βρήκε το D.N.A της ΖΩΗΣ, την Πυγή της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ, και  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΘΛΊΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.

Η Σταύρωσης του, ο Θάνατος του και η Ανάστασης του είναι η Αιτία της Αιωνιου Ζωής, και όταν τρώμε του Χριστου την θυσία, την θλίψη του και τον Θάνατο του θα ΜΠΟΥΜΕ και στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ του,γιατι οποιος ΔΕΧΕΤΑΙ τον Χριστό Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ της Ζωής του ταυτοχρονα ΜΠΑΙΝΕΙ και στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ του και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.(Ιωάννης 6;51,53,10:9,27,11;25,12:25,28)

Δεν μπορείς να μπεις στην Αιώνια ΖΩΗ αν τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου και ΚΥΡΙΟ σου Δεν τον έχεις ΔΕΧΤΕΙ.

Αν την Αιώνια Ζωή, την Σωτηρία που ΧΑΡΙΖΕΙ ο ΧΡΙΣΤΟΣ δεν έχεις ήδη ΜΠΕΙ τότε αδελφέ μου ο Χριστός σε καλεί Σωτήρα και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην Αιώνια Ζωή και στην Βασιλεία του και εσυ να ΜΠΕΙΣ. Φίλε μου ΠΡΕΠΕΙ τον Χριστό στον θάνατο του στην Θλίψη του να τον ακολουθήσεις, ΠΡΕΠΕΙ και εσύ πρώτα να πεθάνεις στην Ανεξαρτησία σου, ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙΣ και ΚΥΡΙΟ και Σωτηρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και τότε μονο στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ του και στην Αιώνια Ζωή και εσύ θα ΜΠΕΙΣ !

Εύχομαι να προσευχηθείς και να του ΔΩΘΕΙΣ. ¨ΚΥΡΙΕ Σ` ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΩ¨ είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό.

¨ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΖΗΣΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ¨ είναι η προσευχή που Σώζει τον αμαρτωλό.Αυτές είναι οι προσευχές του μετανιωμένου αμαρτωλού που με τον Χριστό ΕΠΙΘΥΜΕΙ να ΖΗΣΕΙ.

Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. Ειναι η δίκη μου προσευχή και εύχομαι και η δίκη σου.

Γιατί κάποιος θα πολεμήσει για ένα Ψέμα ότι η Σωτήρια είναι ΕΘΝΙΚΗ και ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ και ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΗ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Η Σωτήρια ειναι Προσωπική Ατομική και ΠΟΤΕ Εθνική ουτε Δογματική. Η απελευθερωτική Αλήθεια είναι ότι ο Χριστός ΣΩΖΕΙ κάθε αμαρτωλό ασχέτως ΦΥΛΗΣ, Δόγματος, Λαου, Έθνους και Γλώσσης(Αποκάλυψη 5:9) που Κύριο και Σωτήρα του τον ΔΕΧΤΕΙ.(Ιωαννης 1:12,Αποκαλυψη 3:20)

Όταν μόνο και μόνο Θέλεις να είσαι Σωστός η ΑΛΗΘΕΙΑ σου ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.

No comments:

Post a Comment