Popular Posts

Thursday 5 April 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ.

Φίλε μου αν δεν είσαι ελεύθερος αλλά  διστακτικός  και διστάζεις ν` ανοίξεις την  καρδία σου και τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, στον Παραδεισο δεν θα μπεις.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΩ ΟΛΕΣ Τις ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ είναι η προσευχή που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥείναι η προσευχή που ΖΩΖΕΙ τον αμαρτωλό.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ οι ΣΩΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.
Σ` ΑΓΑΠΩ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΩΣΜΕΝΩΝ ΘΕΛΩ ΜΑ ΒΡΕΘΩ, είναι η προσευχή που θα Χαροποιήσει τον Χριστό και θα ΣΩΣΕΙ τον Μετανιωμένο και Ειλικρινή αμαρτωλό.

Φίλε μου μην ξεχνάς τον Λόγο του Ευαγγελίου οτι « ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΣΩΘΕΙ»(Ρωμαίους 10:13) και όποιος ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του και τον ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ του ΔΕΧΤΕΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.(Αποκάλυψη;20,Ιωάννης 1:12) 
Ο Χριστός είναι η Ασπίδα μου το Φρούριο μου η κιβωτός της ΣΩΤΗΡΙΑΣ μου ποιον να φοβηθώ ;  
Και εσύ φίλε αν στον Ιησού Χριστό ΔΩΘΕΙΣ και Σωτηρα σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ  θα μπορείς να λες αυτό γιατί και δίκη σου Ασπίδα και ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΙΒΩΤΟΣ θα είναι ο Χριστος.
Μια Ζωντανή ΠΑΡΑΤΑΞΗ αρχίζει με τον Χριστο  και όσοι τον Ιησού Χριστό Σωτήρα τους έχουν ΔΕΧΤΟΙ  ΑΝΟΙΚΟΥΝ στην ΠΑΡΑΤΑΞΗ του ΧΡΙΣΤΟΥ που τους ΟΔΗΓΕΙ στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.
 Από εσένα και από το ΑΝΟΙΓΜΑ της καρδίας σου θα ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ σε ποια παράταξη θα μπεις, στην παράταξη των ΣΩΣΜΕΝΩΝ που τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ τους ΔΕΧΤΗΚΑΝ (ιωαννης 1:12,αποκαλυψη 3:20) η στην ΠΑΡΑΤΑΞΗ των ΧΑΜΕΝΩΝ που μακριά του ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!!! 

Κάθε αμαρτωλός που επιθυμεί στην βασιλεία του του να ΜΠΕΙ και ΑΝΟΙΞΕΙ την καρδία του και προσωπικό του ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ τον ΔΕΧΤΕΙ στην ΠΑΡΆΤΑΞΉ του θα ΜΠΕΙ. 
Φιλε σου εύχομαι  την καρδία σου  στον ΧΡΙΣΤΟ ν` ανοίξεις  ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΠΑΡΑΤΑΞΗ του και εσυ  να ΜΠΕΙΣ !!! 

No comments:

Post a Comment