Popular Posts

Tuesday 10 April 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΓΙ` ΑΥΤΟΝ ΟΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ

Χθες είπαμε ότι ο Χριστός ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ εκείνους που τον Τιμούν και όχι εκείνους που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΕ ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ, και ότι η Αγάπη του Χριστού σε καλεί ν`αναπτύξεις ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΟΝΩΝΙΑ μαζί του, να παραμερίσεις κάθε επιφύλαξη σου και εγωϊστια και Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.

Φίλε μου η απάτη δεν είναι μόνο στον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο, αλλά αρχινά από την καρδία και ότι έχεις κάνει έως τώρα είναι ΑΠΑΤΗ για να ΜΗΝ ΔΩΘΕΙΣ για να ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ στον ΧΡΙΣΤΟ. 
Τώρα και σήμερα είναι η ημέρα στον Χριστό να ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.

Κύριε Ιησού Χριστε ΕΛΕΗΣΕ με τον αμαρτωλό είναι η Προσευχή που ΣΩΖΕΙ.
Κύριε Ιησού Χριστέ ΑΣ ΓΙΝΕΙ το Θέλημα σου στη Ζωή μου, Ας ΕΛΘΕΙ η Βασίλεια σου στη Ζωή μου και Ας ΔΟΞΑΣΘΕΙ το όνομα μέσα από την Ζωή μου είναι η προσευχή αφιερώσεως που ΘΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
Κύριε Ιησού Χριστέ ΕΛΑ στη ΖΩΗ μου και ΖΗΣΕ μαζί μου Όλες τις ημέρες της Ζωής μου είναι επίσης προσευχή που Σώζει τον ειλικρινή και μετανιωμένο αμαρτωλό.

Κύριε Ιησού Χριστέ ΠΑΡΕ τη ΖΩΗ μου, σου τη ΔΙΝΩ, ΚΡΑΤΗΣΕ την είναι και Αυτή μια Προσευχή Αφιερώσεως που Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα τιμήσει και Αιώνια Ζωή θα χαρίσει σ` αυτόν που ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΘΕΙ.

Φίλε μου για ν` ανήκεις στον Χριστό Πρέπει να του ΔΩΘΕΙΣ, Πρέπει Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ. 
Σου εύχομαι μ` όλη την καρδία μου να του ΔΩΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ. 

No comments:

Post a Comment