Popular Posts

Tuesday 10 April 2012

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ, ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ.

 Άγιος στην καινή διαθήκη είναι το κάθε Πιστό Παιδι του Κυριου, ο καθε Δοσμένος αφιερωμένος στον Χριστό αμαρτωλός , και όχι μερικοί με φωτοστέφανα, αλλά οι ταλαιπωρημένοι και βαριά φορτωμένοι αμαρτωλοί που ΠΙΣΤΕΥΣΑΝ και ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ στον Χριστό.

Kάθε επιστολή στην Αγία γραφή αποτείνεται στους Άγιους, δηλαδή σ` εκεινουςς που ΆΝΟΙΞΑΝ την καρδιά τους στον ΧΡΙΣΤΟ, γιατί αν δεν έχεις ανοίξει την καρδία σου στον Χριστό και Σωτήρα σου δεν τον έχεις ΔΕΧΤΕΙ , ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ.

ΑΓΙΟΣ είναι αυτός που ΚΟΙΝΩΝΕΙ με τον ΧΡΙΣΤΟ, ο ΔΟΣΜΕΝΟΣ στον ΧΡΙΣΤΟ και Αν-Άγιος είναι αυτός που ΔΕΝ ΚΟΙΝΩΝΕΙ με τον Χριστό αυτός που ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ να του ΔΩΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.
« Ο Χριστος στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ. Σ` όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ (άνοιξαν την καρδιά τους και του ΔΩΘΗΚΑΝ και στον Χριστο ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΑΝ) σ` αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ»(Ιωάννης 1:12) και όχι σ` εκείνους που με διάφορα ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ τους να ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ !!!

Σου εύχομαι να επιθυμείς ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Χριστό, ΝΑ επιθυμείς να του ΔΩΘΕΙΣ και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ γιατί μόνο τότε από τον Χριστό θα Αγιασθεις, απο το Άγιο του Πνεύμα ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΘΕΙΣ , θα ΓΙΝΕΙΣ Πιστο ΠΑΙΔΙ του ΚΥΡΙΟΥ και θα είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, Θα εισαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ονομα και Πραγμα , Γνησιος ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΣΩΣΜΕΝΟΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ.

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΔΟΞΑΣΘΕΙΤΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ειναι η προσευχή αφιερώσεως που σε εισαγάγει στην Ευλογία του Πατρός του Γιου και του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, και ΣΩΖΕΙ και ΑΓΙΑΖΕΙ τον μετανοήσασα αμαρτωλό !!!

Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΦΑΝΕΙ, ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

No comments:

Post a Comment