Popular Posts

Thursday 6 September 2018

ΠΑΤΗΡ, ΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΘΕΟΣ ΜΑΣ !

Ποτε μου δεν θα ξεχασω την ΕΝΩΣΗ  του Αγιου Πνευματος με τον ανθρωπο, οταν ο Θεος φυσηξε πνοη ζωης στον ανθρωπο που εφτιαξε απο χωμα, και εγινε ψυχη ζωσα!(Γενεσις 2:7)
Αλλα και σημερα, χαρη στην ιδια ΠΝΟΗ του Αγιου Πνευματος που οπως ο ανεμος οπου θελει πνεει και κανεις δεν το βλεπει (Ιωαννης 3:3-8) ο αμαρτωλος που τον Χριστο <που ηταν παντα Θεος και ειναι Θεος, και που κενωσε τον εαυτο του και ηρθε ως ανθρωπος> σωτηρα του δεχτει απο το Αγιο Πνευμα θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ, θα λαβει ενα καινουργιο παρον την απο τον Θεο Γεννηση, (Ιωαννης 1:12-13) που ποτε δεν θα την χασει ουτε κανεις δεν θα μπορέσει να του την αφαιρεσει ! ! (Ιωαννης 10:27-29)
Ορθα ομολογησε ο Ιωαννης ο βαπτιστης οτι ο Ιησους Χριστος ειναι αυτος που ΒΑΠΤΙΖΕΙ με το Αγιο Πνευμα και φωτια ! (Ματθαιος 3:11) που χωρις αυτη την ΕΝΩΣΗ, βαπτισμα, ΚΑΤΟΙΚΗΣΗ απο το Αγιο Πνευμα κανεις στην Βασιλεια του Θεου δεν θα μπει.(Ιωαννης 33-5)
Αναφερομενος στο γεγονος της αναγεννησης απο το Αγιο Πνευμα, ο Αποστολος Παυλος λεει στους Εφεσιους που πιστεψαν στην ΘΕΟΤΗΤΑ του Χριστου << Και εσεις οταν πιστεψατε σ΄αυτον ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΑΤΕ με το Πνευμα το Αγιο, συμφωνα με την υποσχεση του Θεου. Αυτος <εννοει το Αγιο Πνευμα > ειναι ο ΑΡΡΑΒΩΝ, ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ της κληρονομιας των πιστων παιδιων του Κυριου. (Εφεσιους 1:13-14) και ΟΧΙ μια δυναμη η  θεϊκη ενεργεια που ρεει απο τον Θεο !
Δεν θα το πιστέψετε οταν σας πω οτι το DNA του πιστου ειναι το ιδιο με το DNA του Χριστου, γιατι το Αγιο Πνευμα του Θεου κατοικει μεσα του !
Οποιος δεν εχει το DNA Χριστου, δηλαδη το Αγιο Πνευμα του Χριστου μεσα του δεν ειναι δικος του.(Ρωμαιους 8:9), οποιος ομως απο Το Αγιο Πνευμα εχει το αναγεννηθει, το Αγιο πνευμα μεσα του δινει την μαρτυρια οτι ειναι ΠΑΙΔΙ ΘΕΟΥ, και μαλιστα ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΘΕΟΥ και ΣΥΓΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ  του Σωτηρα του Χριστου,και αν πασχει μαζι του, μαζι του θα συνδοξαστει ! ! (Ρωμαιους 8:16-17)




No comments:

Post a Comment