Popular Posts

Tuesday 11 September 2018

ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΕΣΦΡΑΓΙΣΘΕΙΤΕ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩ ΑΓΙΩ

Ποτέ δεν θα ξεχάσω την ημερα που βαπτιστηκα απο το Αγιο Πνευμα, την ένδοξη ημερα που ο ΘΕΟΣ με σφράγισε με το Αγιο Πνευμα του και μετέφερε απο την εξουσία του σκότους στην Βασιλεια του Γιου του.Οταν όμως δεν διακρίνεις την αλήθεια απο το ψέμα, μπορείς εύκολα να το καταπιείς οτι επειδή γλωσσολαλεις εσύ μονο απο τ Αγιο Πνευμα έχεις βαπτιστει. Θυμάμαι τα λόγια του Αποστολου Παύλου που για να μας προφυλάξει απο υπερηφανεια λέει στον καθένα που νομίζει οτι εχει ιδιαιτέρως προικιστεί <<Τι δικό σου έχεις, που δεν σου εχει δοθεί απο τον Θεο? Κι αφου σου εχει δοθεί, τι καυχιέσαι σαν να μην το έχεις πάρει απο τον Θεο?>>(Α.Κορινθιους 4:7) η μηπως αδελφε μου νομιζεις οτι μονο σ εμας τους  γλωσσολαλουντες εδωσε ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ και τους άλλους τους άφησε χωρίς ? ? ?Θυμάμαι την βαρύτητα, των λόγων του Αποστολου Παυλου λέει σ' εμας τους γλωσσολαλουντες για να μας επαναφέρει  στην αληθινή ευλογία της μετα ταπεινοφροσύνης υπηρεσίας <<Αν ήξερα να μιλώ όλες τις γλώσσες των ανθρώπων και τον αγγέλων, χωρίς όμως να έχω αγάπη, θα ειμαι χαλκός που βγάζει σκέτους ήχους η τύμπανο που δημιουργεί μόνο ντόρο..>>(Α.Κορινθιους 13:1-8)
Πολυτιμε αδελφε μου, ο λόγος του ΚΥΡΙΟΥ μας προστατεύει απο το ολίσθημα να πιστέψουμε  οτι ανήκουμε στην *εξαιρετικη* ομάδα εκείνων που γλωσσολαλουν, αφου  μας βεβαιώνει οτι με την γλωσσολαλια μας, μονο τον εαυτό μας οικοδομουμε .... και επισης ο λογος του Κυριου μας βεβαιώνει οτι <<στον κάθε γνήσιο Πιστο εχει ΔΩΘΕΙ η ΦΑΝΕΡΩΣΗ του Πνεύματος για το συμφέρον του Έργου >>(Α.Κορινθιους 12:7-13) και όλοι μηδενος εξαιρουμένου - είτε δούλοι είτε ελεύθεροι - ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΑΜΕ μ ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ, σ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, και ΟΛΟΙ απο ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΤΙΣΤΗΚΑΜΕ !!!(Α.Κορινθιους 12:13)

Για μένα κάθε αμαρτωλος  που τον Χριστο με την καρδιά του εχει εμπιστευτει, συμφωνα με τον αψευδη Λογο του απο το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ εχει ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ <<Έτσι κι εσείς ακούσατε το λόγο της αλήθειας, το χαρμόσυνο μήνυμα που σας φέρνει τη σωτηρία. Κι αφού πιστέψατε στο Χριστό, σας σφράγισε ο Θεός με το Άγιο Πνεύμα που το είχε υποσχεθεί.>>(Εφεσιους 1:13) και μάλιστα το Αγιο ΠΝΕΥΜΑ μεςα του ειναι ο ΑΡΡΑΒΩΝ ο ΕΓΓΥΤΗΣ της ευλογημένης Ουρανίας κληρονομιάς που ετοίμασε ο ΘΕΟΣ γι αυτούς που τον αγαπούν ! (Εφεσιους 1:14)

No comments:

Post a Comment