Popular Posts

Saturday 1 September 2018

ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΓΙΑΤΡΕΙΑ (Ησαϊας53:5)

Στην τελευταία έκθεση που έγραψε πρωτου πεθανει στα 56 του ο υπέρ προικισμένος και αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Apple o Steve Jobs είπε πολλές αληθείες όπως οτι ο πλούτος δεν μέτρα και οτι η ευτυχία δεν προερχεται απο υλικά πράγματα.
Ομολογοντας τα αυτονητα είπε:”Μπορείς να χρησημοποιησεις κάποιον να οδηγήσει το αυτοικητο σου, να κανει επενδύσεις για σένα, αλλα δεν μπορείς να έχεις κάποιον να σηκώσει, να φορτωθεί την ασθένεια σου.<<You can not have someone to bear your sickness for you!>>
Λυπαμε, που ίσως ο Steve ποτέ του δεν άκουσε οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ άφησε την ουράνια του δόξα και πήρε την μορφή δούλου για να φορτωθεί τις θλίψεις μας, τους πόνους μας τις ασθένειες μας!
<<Αυτός όμως, φορτώθηκε τις θλίψεις μας κι υπέφερε τους δικους μας πόνους.......Ήταν αιτία η αμαρτίες μας που ο ΧΡΙΣΤΟΣ πληγώθηκε, οι ανομίες μας που αυτός εξουθενωθηκε. Για χάρη της δικη μας σωτηριας εκείνος τιμωρήθηκε, και στις ΠΛΗΓΕΣ Του ΒΡΗΚΑΜΕ εμεις την γιατρειά !>
>(Ησαϊας 53:4-5)
Χάρη στον ΧΡΙΣΤΟ και την αγαπη του που στον σταυρο έχυσε το αίμα του για να με λυτρώσει βρήκε γιατρειά η κατακρεουργημένη μου καρδιά απο την αποπλάνηση που υπέφερα οταν ήμουν έξι χρόνων. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ήταν αυτός που με γιατρεψε και ελευθέρωσε απο την σκληράδα, την ζήλεια και την  δηλητηριασμενη γνωμη μου που σχηματισα οτι κανεις δεν ενδιαφέρονταν για μενα.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ με γιατρεψε, απο όλες μου τις ψυχολογικές ασθενείες που δεν ήσαν και λίγες, και αναμφισβήτητα ένας ψυχικά δυστυχής άνθρωπος θα ήμουν σημερα, αν ήμουν εν ζωη χωρις τον Χριστο.
Φίλε μου, δεν ειναι σχήμα λόγου, οτι
ο Χριστος ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ο ιδιος στο σώμα του τις δικές μας αμαρτίες, στον σταυρο, έτσι που να απαλαχτουμε ριζικά απο αυτες( αφου το αίμα του παντα τελεια μας καθαρίζει απο την λεκιασμένη σηνειδηση κάθε φορά που συγχωρεση του ζητούμε !Α.Ιωαννου1:7) και να ζήσουμε προβάλλοντας την δικαιωςυνη και το θαυματουργό έργο του που έκανε στην καρδιά μας !!!(Α.Πετρου 2:24)
Αφου ΧΑΡΗ στις ΠΛΗΓΕΣ του ΒΡΗΚΑΜΕ - και βρίσκουμε- τη ψυχική, αλλα ακόμα και την σωματική Γιατρειά (Α.Πετρου 2:24) αφου τίποτε δεν ειναι αδύνατον στον Θεο που μας αγάπησε το πολυ και ήρθε κάτω στην γη να φορτωθεί τις αμαρτίες μας ! ! !

No comments:

Post a Comment