Popular Posts

Thursday 24 January 2019

ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ; ; ;

Το σώμα του Χριστου δεν απαρτίζεται απο τον καθενα η καθε μια που ανάβει ενα κερί και το εικόνισμα του φιλά αλλα σε απόσταση τον Χριστο κρατά, δηλαδη δεν απαρτίζεται απο Θρησκοληπτους που ομως τον Χριστο και τα λογια του «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθ. 11;28,Αποκαλ 3;20) τα αψηφούν αλλα μονο απο αμαρτωλους που με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ΠΙΣΤΗ εχουν ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ στον Χριστο, τον εχουν ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον εχουν δεχτει !!
Απαρτίζεται μονο απο αυτους που χωρις δογματική υπεροψια η δισταγμό άνοιξαν την καρδια τους στον Χριστο και τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ δια πίστεώς ΚΥΡΙΟ της ζωής τους «O Χριστός στους δικούς του ήρθε και δεν τον δέχτηκαν. Σ'όσους ομως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, < Καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ> σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν παιδιά Θεού.(Ιωάννης 1:12-13)
Απαρτίζεται απο ολους που ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ την ΦΩΝΗ του «ΝΑ στέκομαι τωρα στην Πόρτα της καρδίας σου και Χτυπώ! Αν ακούσεις την Φωνη μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ , θα Μπω μεσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζι» (Αποκάλυψη 3;20) και τον ΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ στα ΛΟΓΙΑ του οσο καλύτερα μπορούν και για τους όποιους είπε οτι Εκεινος τους ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και με κανένα τρόπο δεν θα χαθούν ποτε, και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ Τ’ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ! (Ιωαννης 10;27-28)
Αμην, ευχομαι και εσυ σήμερα να ανοιξεις διάπλατα την καρδια σου στον Χριστο και να γίνεις μέλος του ΣΩΜΑΤΟΣ του !!!
" Κύριε Ιησού Χριστέ, Ελέησε με τον αμαρτωλό/η άγγιξε την καρδιά μου περισσότερο να σ'αγαπώ, την παρουσία σου μ'ολο μου το είναι να επιθυμώ, και ελα και ζήσε μαζί μου ολες τις ήμερες της Ζωής μου» Είναι η προσευχή συμφιλιώσεως με τον ΘΕΟ και ΣΩΤΗΡΑ μας ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

No comments:

Post a Comment