Popular Posts

Thursday 17 January 2019

ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ? ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ? ΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ?

Τρις ερωτήσεις της Παρασκευής για προπαρασκευή !
Το πρόβλημα κατα τη γνωμη μου τον Χριστο σωτηρα να τον δεχτείς, ειναι οτι το να δεχτείς τον Χριστο προσωπικό σου ΣΩΤΗΡΑ, συνεπαγει απώλεια της ανεξαρτησιας του ανθρώπου που ανοιγει την καρδιά του στον ΧΡ
ΙΣΤΟ, και τον καθιστά Κυριο στην ζωή του, παύει να κάνει οτι αυτός θέλει, αλλα τον υπακουει και το ακολουθεί!!
Αυτο ακριβώς έκαναν οι Απόστολοι, αυτο ακριβώς έκαναν όλοι εκείνοι οι πρώτοι μαθητές του Εβραίοι, και οι ειδωλολάτρες που ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό.
Δεν ασπάστηκαν μια θησκεια με νόμους και πράξεις που επρεπε σε τακτικά διαστήματα να εκτελούν, αλλα ασπάστηκαν, υποτάχθηκαν, παρέδωσαν την κσρδια τους και άρχισαν να ακολουθούν ένα πρόσωπο, τον Μεσια, τον ΣΩΤΗΡΑ και ΛΥΤΡΩΤΗ τους τον Ιησού ΧΡΙΣΤΟ !!!
Ειναι απείρως ευκολότερο, να συμετεχεις σε καθιερωμένες εκκλησιαστικές πράξεις όπως η κοινωνία, η και κατα καιρο εξομολόγηση αμαρτιων σε καποιο *πνευματικο* και η πατροπαράδοτη ευχάριστη τυπική νηστεία, που ακολουθείται απο το λαμπρό πασχαλιάτικο φαγοπότι χωρίς ποτέ μας να έχουμε ανοίξει την καρδιά μας στον ΧΡΙΣΤΟ, και να του έχουμε παράδοση το τιμόνι της ζωής μας και να τον ακολουθούμε.
Αυτο, έκαναν και οι Εβραίοι, ΕΤΕΛΟΥΣΑΝ στο ΑΚΕΡΑΙΟ τον νόμο του Μωϋσή, αλλα τον ΧΡΙΣΤΟ που αναφεραν τα βιβλία τους και οι προφήτες, οτι θα σήκωνε την αμαρτία τους (Ησαΐας 53) δεν τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, τον απέρριψαν.... και δυςτυχως σαν κι αυτούς το μεγαλύτερο ποσωστο της θρυσκοληπτης κοινωνίας μας τυπολατρικά Προσκυνούν λείψανα, και κειμήλια Αγίων, ζώνες, παντόφλες, αποχρυσομενα και μαυρισμένα μέρη του σώματος των, αντι τον ΣΩΤΗΡΑ ολου του Κόσμου Ιησού ΧΡΙΣΤΟ.
Τρέχουν στους Αγίους χάρη και βοήθεια να ζητουν, αλλα το κάλεσμα του ΧΡΙΣΤΟΥ <<Ελατε σε μένα όλοι εσείς που είστε βαριά φωρτωμενοι και Εγώ θα σας δώσω την ΑΝΑΠΑΥΣΗ που ζητατε >>(Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) επιμένουν να το αγνοούν.
Δυςτυχως, δυςτυχως, η πλειοψηφία του μισού λαού μας που ειναι τυπολατρες και ΟΧΙ Χριστο-λάτρες, γιατί κατέληξαν στην εσφαλμένη γνωμη οτι μέσω τυπολατρικων πράξεων θα κληρονομήσουν την Ουράνια Βασιλεια!
Αδέλφια, μονο ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό, και η ΣΩΤΗΡΙΑ ειναι το ΔΩΡΟ του Πατρος σε κάθε ανάξιο αμαρτωλό όπως εγώ, που με ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΠΙΣΤΗ και συντριβή του ανοίξει την καρδιά και προσωπικό δωτηρα του τον δεχτεί !(Ιωάννης 1:12-13,10:19,Αποκάλυψη 3:20)!

No comments:

Post a Comment