Popular Posts

Saturday 28 July 2018

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΦΥΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ και Σ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ

Γεννήθηκα Χ.Ο. στο Καιρο της Αιγυπτου το 1946, παρόλο που μόνο Ορθόδοξος μπορεις να γεννηθείς αλλά οχι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ γιατι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ σε κάνει μόνο ο ΧΡΙΣΤΟΣ αν σ` αυτόν παραδωθεις και ανεπιφύλακτα Κύριο σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ.
Όταν γεννήθηκαν οι κόρες μου και ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ καμία ανάγκη να έρθω πιο κοντά στην εκκλησιά,αλλα φυσικότατα τις νηπιοβαπτισα και τις δυο.
Στα σαράντα μου όμως, δυο χρόνια μετα που μεταναστευσαμε στον Καναδα ΧΑΡΗ στα βαρεία κτυπήματα Ζωης, σχιζοφρένεια η Χριστίνα απο τα 13, αρτηριακή στένωση εγω, και επαγγελματική ανασφάλεια με έκαναν και γονάτισα και αναζήτησα τον ΘΕΟ.

Διαβάζοντας τότε το Ευαγγέλιο χωρίς δογματικούς τυφλοσούρτες οιασδήποτε Εκκλησίας, και χωρίς να επισκεφτώ ΚΑΜΙΑ απολύτως εκκλησία βρήκε ανάπαυση η ΨΥΧΗ μου στον ΛΟΓΟ του ΘΕΟΥ,και μονο χάρη στον γραπτό του λογο το Ευαγγέλιο που με ΑΓΓΙΞΕ ΒΑΘΕΙΑ και ΚΑΡΔΙΑΚΑ, παρέδωσα με ευγνωμοσύνη, ΧΑΡΑ και ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΗ την καρδία μου στον ΧΡΙΣΤΟ.
Απο τα σαράντα μου το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του ΠΑΤΡΟΣ και του Γιου, μου ποτίζει την καρδιά μου και με δροσίζει καθημερινώς και η ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ μου είναι ολη στον ΧΡΙΣΤΟ και οχι σε κάποια εκκλησία, και γι` αυτο τον Λογο με πολεμούν ασταμάτητα οι φανατικοί επειδή λέω οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ και ΟΧΙ η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ εκκλησία η κάποια αλλη Εκκλησία.
Σου Εύχομαι Αγαπητέ μου φίλε να γνώρισεις την Αγάπη, την Τρυφεράδα, την ευσπλαχνία του ΘΕΟΥ που εκδηλώνεται και γίνεται δικη μας οταν ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ την ΚΑΡΔΙΑ μας στον ΧΡΙΣΤΟ και του ΔΟΘΟΥΜΕ.
Stelios Fellas
June 28, 2012

No comments:

Post a Comment