Popular Posts

Thursday 16 August 2018

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ απο τους Αγίους στον Ουρανο και την “Παναγία” που τους ΑΓΑΠΟΥΜΕ και ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ?


Γιατί ο Κυριος Ιησούς ΧΡΙΣΤΟΣ κατοικει μεςα τους απο την στιγμή που του ΑΝΟΙΞΑΝ την καρδιά τους και ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ το κάλεσμα του!(Αποκάλυψη 3:20,Ματθαίος 11:28) απο την στιγμή που του αφιερώθηκαν.(Ιωάννης 10:9)
Γιατί ο Κυριος εχει κάνει τρανά πράγματα στη
ν ζωή τους, μας ΛΥΤΡΩΣΕ απο την εξουσία του σκότους και μας ΜΕΤΕΦΕΡΕ στην Βασιλεια του Γιου του (Κολοσσαεις 1:13)
Παρολο που είμασταν ΝΕΚΡΟΙ εξ αιτίας των παραπτωμάτων μας <συγχώρεσε όλες τις αμαρτίες μας> και μας ΖΩΟΠΟΙΗΣΕ μαζι με τον ΧΡΙΣΤΟ!(Εφεσιους 2:4-5) μας βάπτισε με το ΑΓΙΟ του ΠΝΕΥΜΑ του, που μας φωτίζει, ελέγχει, προστατεύει, εκπαιδεύει, και καθοδηγεί, και που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13:5)
Πως λοιπόν θα ήταν δυνατόν τον ΣΩΤΗΡΑ μας ΧΡΙΣΤΟ που μας ΕΛΕΗΣΕ τόσο πολυ, και κάθε μέρα μας ανακαινίζει και με το ΠΝΕΥΜΑ του την καρδιά μας δροσίζει, εμείς σε άλλους να τρέξουμε βοήθεια να ζητήσουμε, και τ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ του, και τον ίδιο που ζει μεςα μας να τον αγνοήσουμε ? ? 

Φίλοι μου, οτι εχει κάνει ο ΘΕΟΣ σε μας τα ίδια και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θα κάνει και σε σας οταν με ματανοια και ΠΙΣΤΗ στον ΧΡΙΣΤΟ αφιερωθειτε κι αρχίσετε να τον ακολουθείτε.Αμην!

No comments:

Post a Comment