Popular Posts

Saturday 7 July 2018

ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ

Ανθρωπινη καρδια δεν θα γνωρισει μεγαλυτερη ευλογια, απο την ευλογια να παρευρεθει στον γαμο του Αρνιου (Αποκαλυψη 19:7-8) και στην γαμηλια τελετη θα βρεθει οποιος και οποια εν ζωη στον Νυμφιο τον Ιησου Χριστο παραδοθηκε, ανοιξε την καρδια του/ της και σωτηρα του/ της τον δεχτηκε !
Το αισθημα ασφαλειας ειναι αυτο που επιτρεπει στην νυμφη να πει το ΝΑΙ στον γαμπρο. Και το αισθημα ασφαλειας ειναι αυτο που θα σου επιτρεψει να ανοιξεις την καρδια σου στον Χριστο και σωτηρα σου να τον δεχτεις.
Οσο αισθανεσαι ανασφαλης δεν θα παντρευτεις, για τον ιδιο λογο, λογο της ανασφαλειας σου δεν θα ανοιξεις την καρδια σου στον Χριστο σωτηρα σου να τον δεχτεις. Προσευχησου στον Θεο να σου δωσει το αισθημα ασφαλειας τον Χριστο να εμπιστευτεις, σωτηρα σου να τον δεχτεις, και στην γαμηλια τελετη του ΝΥΜΦΙΟΥ και εσυ να βρεθεις. Αμην!
O ουρανιος μας πατερας  επιθυμει ολοι στην γαμηλια τελετη να βρεθουμε, κανεις να μην λειψει. Απο τα βαθη της καρδιας μου σου  ευχομαι στον Θεο να προσευχηθεις να σου δωσει το αισθημα ασφαλειας ωστε ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΤΑΓΜΟ με ολη σου την καρδια τον Χριστο Σωτηρα σου να τον δεχτεις και στην ΕΝΔΟΞΗ γαμηλια τελετη του ΑΡΝΙΟΥ και εσυ να βρεθεις. Αμην !

No comments:

Post a Comment