Popular Posts

Monday 25 September 2017

ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Μα τι κατάφερα, μηπως κατάφερα τίποτε;
Αυτό που εχει σημασία δεν ειναι αν κατάφερα κατι στη ζωή μου, αλλά οτι αυτά που παραμένουν και που έχουν αξία τα *κατάφερα* οχι χάρη στην δική μου ικανότητα και αποδοτικότητα αλλα χάρη στην απέραντη χάρη του.
Χαρη στην απέραντη χάρη του εχω σωθεί, με έσωσε από τις συνέπειες του κτύπηματος της σχιζοφρένειας που και απορρίψεως που δεχτήκαμε στον Καναδά απο τον πεθερό μου οταν πρωτοφτασαμε το 1984.
Η χάρης του μου έδωσε ανακούφιση το 1987 και με γέμισε με ελπίδα οτι την Χριστίνα μου υγιέστατη και γιατρεμένη από τον ίδιο μια μέρα θα την δω !!
Και μάλιστα η χάρης του μου σιγοψιθύρισε "Mην ξεχάσεις ποτε πόσο τρομερή ειναι η σχιζοφρένεια και τι ο Χριστός έκανε" προκαταβολική υπενθύμισης για την Χάρη που εγω ο ανάξιος, αλλα πιστό του παιδί θα δω !
Η Χάρης του Χριστού μου με έσωσε, με αναγέννησε το Πνεύμα του το 1988, οταν διάπλατα άνοιξα την καρδία μου, αφου διαβάζοντας το Ευαγγέλιο απο το 1986 γέμισα με ελπίδα αναγνωρίζοντας την χάρη και στοργή του.
Η Χάρης του Χριστού μου έλκυσε την Ινα την γυναίκα μου, ένα χρόνο μετά απο μένα να ανοίξει κι'αυτή την καρδιά της στον Χριστό, σωτήρα της να τον δεχτεί, και οι τρις μου κόρες στον δικό τους καιρό η κάθε μια απο μόνες τους άνοιξαν διάπλατα τις καρδιές τους στον Χριστό.
Τίποτε δεν κατάφερα εγω, αλλά η ΧΑΡΗΣ του μου έδωσε ανάπαυση, ελπίδα θάρρος και σιγουριά στην ζωή. Η Χάρης του Χριστού μου με απελευθέρωσε απο το σύνδρομο της αποτυχίας που από παιδί ήταν βαθιά ριζωμένο μέσα μου, και μου έδωσε μια θετική ελπιδοφόρα αντιμετώπιση της ζωής.
Οι αμαρτίες μου όλες έχουν συγχωρεθεί, και παρόλο που καθε μέρα σκοντάφτω και αμαρτάνω, καθε πόρος της καρδιάς μου ειναι βουτηγμένος στην αλήθεια, οτι ΧΑΡΗ στην ΧΑΡΗ του οταν κλείσω τα μάτια μου με τον Σωτήρα μου θα βρεθώ, και ΟΧΙ μόνο αυτό, αλλα οτι ΧΑΡΗ στην ΧΑΡΗ του και τα παιδιά μου μια μέρα στον Παράδεισο θα δω, και την Μητέρα μου που ποτε δεν γνώρισα γιατι πέθανε απο καρκίνο οταν ήμουν οκτώ μηνών παιδί θα την δω ! και τον Πάππου μου τον Στυλιανό, κανέναν ομως άλλο απο την οικογένεια μου.
Και γι' αυτό απο την Χάρη του κινούμενος σας γράφω και σας θερμοπαρακαλώ, επιστρέψτε στον Χριστο, εμπιστευτείτε τον Χριστό < η σωτηρία δεν ειναι εθνική αλλα ατομική, και μόνο ο Χριστός την δίνει σ'αυτούς που καρδιακά τον εμπιστευτούν> ανοίξτε διάπλατα την καρδιά σας στον Παντοδύναμο πανταχού Παρόν Κύριο Ιησού Χριστό και για τις αμαρτίες σας τις πολλές θα συγχωρεθείτε, και απο το Αγιο Πνεύμα του θα αναγεννηθείτε και στον Παράδεισο μετά θάνατο με τους συχωρεμένου αμαρτωλούς -όπως έμενα και χιλιάδες χιλιάδων- χάρη στην ΧΑΡΗ του θα βρεθείτε !!
" Χριστέ μου οτι κατάφερα και εχει κάποια αξια και καταφέρω στο μέλλον, ΧΑΡ στην ΧΑΡΗ σου το χρωστώ, που μ' έβγαλες απο τα κόμπλεξ και την αμαρτία σε σένα το χρωστώ, οτι με γέμισες με ελπίδα σε σένα το χρωστώ, οτι θα δω την κόρη μου την Χριστίνα γιατρεμένη και υγιέστατη σε σένα το χρωστώ, τα πάντα σε σένα τα χρωστώ, και απο τα βάθη της καρδιάς μου σ'ευχαριστώ, και σε ευχαριστώ που θα με στείλεις στην Ελλάδα να είμαι με τα αδέλφια μου που αγαπώ"

No comments:

Post a Comment