Popular Posts

Friday 4 March 2011

ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΝΑ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ

by Stelios Fellas on Friday, 04 March 2011 at 06:59
ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΝΑ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΕΙΣ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ το οποιο ειναι η ΣΥΝΕΠΕΙΑ της ΠΙΣΤΕΩΣ του ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΟΣ , που ειναι η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ του ΠΙΣΤΕΥΣΑΝΤΟΣ εις τον ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.(Μαρκος 16:16, Α.Πετρου 3:21) « Ο ΠΙΣΤΕΥΣΑΣ και ΒΑΦΤΙΘΕΙΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ»

ΟΜΟΛΟΓΩ  οτι η Πιστης εις τον Κυριο Ιησου ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΖΕΙ, και τα καλα εργα ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. «Σ’εκεινον που ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ, αλλα ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ’ΑΥΤΟΝ  που ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον ασεβη, η ΠΙΣΤΗΣ του ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΤΑΙ σαν ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ του»(Ρωμαιους 4:5)

ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ και του ΕΛΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. « Γιατι πραγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»(Εφεσιους 2:8)

ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ. «Και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ διαμέσου ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥΗ ΣΩΤΗΡΙΑ επειδή, ούτε άλλο όνομα είναι δοσμένο κάτω από τον ουρανό ανάμεσα στους ανθρώπους, <span>διαμέσου τού οποίου πρέπει να σωθούμε »(Πραξεις 4:12)



ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ με ειλικρινια και Μετανοια το Ονομα του Κυριου ΘΑ ΣΩΘΕΙ.(Ρωμαιους 10:12) Γιατι βεβαιωνει η γραφη οτι Αν με το στόμα σου ομολογήσεις Κύριο, τον Ιησού, και μέσα στην καρδιά σου πιστέψεις ότι ο Θεός τον ανέστησε από τους νεκρούς, θα σωθείς· επειδή, με την καρδιά πιστεύει κάποιος προς δικαιοσύνη, και με το στόμα γίνεται ομολογία προς ΣΩΤΗΡΙΑ.(Ρωμαιους 10;9-10)

ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ  ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ.(Ιωαννης 6:40,47,8:51,10:28,11:25)
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΘΕ ΓΟΝΑΤΟ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ, και κάθε γλώσσα ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ΚΥΡΙΟΣ, σε δόξα τού Πατέρα Θεού.(Φιλιππισιους 2:10,Ισαίας 45:23)

No comments:

Post a Comment