Popular Posts

Thursday 3 March 2011

Η ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

Η ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ.

by Stelios Fellas on Wednesday, 02 March 2011 at 07:02
 Η νικη του πιστου ειναι η ανεπιφυλακτη πιστη εις τον Ιησου Χριστο,« Ολοι που εχουν γεννηθει  απο τον Θεο εχουν την δυναμη να νικησουν τα παθη του κοσμου, γιατι κατεχουν το οπλο της νικης: την πιστη τους εις τον Ιησου Χριστο»(Α.Ιωαννου 5:4)
Οποιος στον Ιησου Χριστο Πιστευει, τον Θανατο αποφευγει, αλλα εχει  Περασει απο τον Θανατο στην Ζωη, (Ιωαννης 11:26) και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ.
«Τα δικα μου Προβατα αναγνωριζοθν την φωνη μου, κι’εγω τα γνωριζω, και αυτα ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ. Και εγω παρεχω σ’αυτα ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ»(Ιωαννης 10:27-28)
Γι’αυτο Ελα Αδελφε μου στου Χριστου την Αγγαλια, Ελα Τωρα για να Λαβεις Σωτηρια και Χαρα.
Για να σωθεις πρεπει ο ιδιος  ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ. Ανεπιφυλακτα να του ανοιξεις την καρδια σου και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον Δεχθεις.(Αποκαλυψης 3:20. Ιωαννης 1:12)
Στην Ευλογια του πατρος θα ΜΠΕΙΣ οταν τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΘΕΙΣ.(Ιωαννης 1:12)
Η Αγαπη του Χριστου εις τον Ιδιο μας ΚΑΛΕΙ, Να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ  για να ΜΠΟΥΜΕ στη ΖΩΗ.
«Σ’οσους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ’αυτους ΕΔΩΣΕ  το ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, Σ’εκεινους που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ, που Πιστευσαν οτι ειναι ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ Θεου ο ΣΩΤΗΡΑΣ του ΚΟΣΜΟΥ. Δεν γεννηθηκαν αυτοι απο σαρκικη μειξη, ουτε απο ανθρωπινη θεληση, και Πρωτοβουλια , αλλα απο τον θεο ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ.(Ιωαννης 1:12-13)

No comments:

Post a Comment