Popular Posts

Friday 14 October 2022

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 Η αγαπη του Χριστου
ειναι θεραπευτικη
γιατρευει την καρδια, 
σου 
γιατρευει την ψυχη.

Κανεις δεν εχει μεγαλυτερη αγαπη απο την αγαπη του Θεου και Χριστου που ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΣ (Ρωμαιους 5:8) για να φορτωθεί στο σωμα του στον σταυρο τις δικες μας αμαρτιες!(Α.Πετρου 2;24) 
Για ενα δικαιο μολις και μετα βιας θα βρισκοταν καποιος να πεθανει, αλλα ο Χριστος το εκανε οταν ακομα ΗΜΑΣΤΑΝ ΝΕΚΡΟΙ εξαιτιας των παραπτωματων και αμαρτιων, μεσα στις οποιος ΒΑΔΙΣΑΜΕ ....και ΖΗΣΑΜΕ - και ισως ακομα ζεις- ολοι εμεις καποτε συμφωνα με τις σαρκικες μας επιθυμιες, εκτελωντας τις υπαγορευσεις της αμαρτωλης μας φυσης.(Εφεσιους 2:1-3) 
Μεχρι περιπου τα τριαντα οκτω, ζουσα εκπληρωνοντας τις ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΣΕΙΣ της φυσης μου... και αναμφισβητως ημουν και αιχμαλωτος της εγωκεντρικης διαθεσης μου...οταν ομως μ' ευλόγησε ο Κυριος να καταλαβω οτι το κενο της καρδιας μου, εκεινος  μπορουσε  να το γεμίσει, δεν δισταξα ουτε μια στιγμη να του αφιερωθω και προσωπικο σωτηρα μου να τον δεχτώ.

Πολυτιμη ψυχη μην αμφισβητησεις καμια απο τις υποσχεσεις του Χριστου οτι :
Α) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ  ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ !(Εβραιους 13:5)
Β) Θα ενεργει και ΜΕΣΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ περισσοτερο κι απο νικητης ! (Ρωμαιους 8:37) οταν θα πεφτεις θα σε ΣΗΚΩΝΕΙ, θα σε στηρίζει, θα σε παιδαγωγει,  στον ιδιο δρομο θα σ οδηγει, θα σε ΦΩΤΙΖΕΙ και θα σε ΣΤΕΡΕΩΝΕΙ.
Γ) κι οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.(Ρωμαιους 8;39)
Γι αυτο ελα αδελφε/η μου,
στου Χριστου την 
αγκαλια,
Ελα τωρα για να λαβεις 
Σωτηρια και χαρα!

No comments:

Post a Comment