Popular Posts

Tuesday 1 February 2022

Ο ΣΠΑΡΙΛΑΣ Ο ΚΑΠΙΛΑΣ ΚΙ Ο ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙ?

¨Δεν πιστεύω σε θαύματα¨ ένας λέει. Φίλε μου που λες ¨Δεν πιστεύω σε θαύματα ¨ η ΣΩΤΗΡΙΑ όμως του αμαρτωλού είναι το κατεξοχήν μεγαλύτερο θαύμα, αμαρτωλός στον Παράδεισο να μπει !!!!
Επέτρεψε μου να σου παροτρύνω για λίγα λεπτά να μπεις στην θέση του ΧΡΙΣΤΟΥ που θα κρίνει ζώντες και νεκρούς.
Έχεις μπροστά σου Τρεις ανθρώπους τον Καπιλα, τον Σπαρίλα και τον Μετανιωμένο.
Ο Καπιλας είναι αυτός που πάντοτε πετύχαινε στη ζωή, είχε το σέβας της κοινωνίας, ποτέ του δεν ξένο κοιμήθηκε, δεν αδίκησε,,ούτε καταχράστηκε κανένα, το σπιτικό του ήταν πάντοτε γεμάτο αγαθά, ήταν ευχαριστημένος απο την ζωή του και δεν χρειάστηκε κανέναν ούτε τον Θεο.
Ο Σπαρίλας έζησε μια ζωή, φτωχός και δυστυχής, δυστύχησε αυτός και η οικογένεια του, τα πάντα του πήγαιναν στραβά και ήταν αξιολύπητος.Ολα του έφταιγαν και χάρη σε ευεργεσίες άλλων έζησε την ζωή του.
Και ο τρίτος είναι ο Μετανιωμένος, αυτός που έν ζωή ασχέτως σε ποια απο τις δυο ομάδες κατά καιρό ζούσε, είχε μετανοήσει ,που έν ζωή στα νιάτα του τον στην αμαρτία ζούσε, αλλα μετανόησε και εμπιστεύτηκε με ολη του την καρδιά τον ΧΡΙΣΤΟ και ΘΕΟ.
ΤΩΡΑ αν εσύ έστω για μια φορά στη ζωή σου είχες την εξουσία της κρίσης ποιον στον Παράδεισο απο τους Τρεις θα δεχόσουν?
Τον ευδιάθετο, οικονομικά και κοινωνικά επιτυχή Καπιλα που ποτε στην ζωη του δεν επιζήτησε τον Θεο/Χριστο να βρει?
Τον Σπαρίλα που στην μιζέρια έζησε ολη του τη ζωή έρημος και δυστυχής, η τον Μετανιωμένο που όταν κατάλαβε την ΧΑΡΗ και το ΕΛΕΟΣ του ΘΕΟΥ και του ΧΡΙΣΤΟΥ, δεν δίσταξε να του ανοίξει την καρδιά του και προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί ???
Φίλε μου που επιθυμώ και εσύ στον Παράδεισο να μπεις, κανείς αμετανόητος στον Παράδεισο δεν θα μπει ασχέτως τι έκανε, πόσες αγαθοεργίες έκανε η δεν έκανε, ασχέτως αν ήταν στυλοβάτης της οικογένειας του και Ευεργέτης πολλών, μα ουτε κι ο φτωχότερος και ο πιο δυστυχισμένος στην ζωή, αλλά μόνο ο αμαρτωλός που έν ζωή μετανόησε και άνοιξε με ΠΙΣΤΗ την καρδιά του στον Χριστό και προσωπικό του ΣΩΤΗΡΑ τον δέχτηκε!!!
Σου εύχομαι με ΜΕΤΑΝΟΙΑ και ευγνωμοσύνη στον ΧΡΙΣΤΟ να επιστρέψεις ΣΩΤΗΡΑ σου να το δεχτείς και τη βεβαίωση της στον Παράδεισο ζωή σου και εσύ από σήμερα να δεχτείς. Αμην!

No comments:

Post a Comment