Popular Posts

Tuesday 31 March 2020

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ?

<<Και την Αγια Πολη , την Ιερουσαλημ την ειδα να κατεβαινει  καινουργια απο τον ουρανο απο τον Θεο, σαν νυφη ετοιμασμενη και  στολισμενη για τον αντρα της  (Αποκαλυψη 21 :2) τον Ιησου Χριστο!(Απ.21:9)
Και ειπε στον Ιωαννη ενας απο τους επτα αγγελους : <<Ελα τωρα, θα σου δειξω την νυφη, < εμεις οι πιστοι ολοι μαζι απαρτίζουμε  την νυφη> την γυναικα του Αρνιου..... και μου ΕΔΕΙΞΕ την Αγια Πολη την Ιερουσαλημ, να κατεβαινει απο τον ουρανο, απο τον Θεο, και η οποια ειχε την δοξα του Θεου (Αποκαλυψη 21:10) και το τειχος της Πολης ειναι θεμελιωμενο στους δωδεκα αποστολους του Αρνιου! (Αποκαλυψη 21:14)


Γιατι η Αγια Πολη η Ιερουσαλημ, η νυφη του Αρνιου, δεν εχει Ναο, ουτε και ηλιο να την φωτιζει ?
Η Αγια Πολη  Ιερουσαλημ δεν εχει Ναο καθοτι ΝΑΟΣ της ειναι ο ιδιος ο Κυριος ο Θεος ο Παντοκρατορας και το Αρνι, και η Πολη, δεν εχει αναγκη ουτε απο τον ηλιο, ουτε απο τη σεληνη για να τη φωτιζουν, γιατι την φωτιζει η δοξα του Θεου και το λυχνάρι της ειναι το Αρνι !(Αποκαλυψη 21:22-23)

Απο που υδρευεται η Αγια Πολη η Ιερουσαλημ, ?
<< Και μου εδειξε, ενα  λαμπρο ΠΟΤΑΜΙ σαν κρυσταλλο με το ΝΕΡΟ της ΖΩΗΣ, που ΑΝΑΒΛΥΖΕ  απο τον θρονο  του Θεου και του Αρνιου!(Αποκαλυψη 22:1)

Δοξα στον Κυριο που ΝΑΟΣ  της πολης του, ειναι ο ιδιος ο Θεος μας ο Παντοκρατορας και το Αρνι, και το Ποταμι το λαμπρο με το Νερο Ζωης που ο Χριστος μας το στέλνει σε καθε διψασμενο,( Ιωαννης 4;14,7;37-38) και ειναι το Αγιο Πνευμα το ζωοποιον που αναβλυζει απο τον Θρονο του Θεου και του Αρνιου!(Αποκαλυψη 22; 1)

Ποτε δεν θα μπορέσουμε να καταλαβουμε τι ειναι η Τριαδική πόλης του Θεου μας, παρά μόνο με την φώτιση του Αγίου Πνεύματος και προσπάθεια.

Καμια αφορμη για καταρα δεν θα υπαρχει πια εκει - στην Νεα Ιερουσαλημ- επειδη εκει θα ειναι τοποθετημενος ο θρονος του Θεου και του Αρνιου, με το Ποταμι του Αγιου Πνευματος του Ζωοποιου ! 
Και θα τον Λατρευουν  οι δουλοι του, και θα βλεπουν το προσωπο του.... και τ' ονομα του θα ειναι γραμμενο πανω στα μετωπα τους ! Νυχτα δεν θα υπαρχει εκει ......γιατι θα τους ΦΩΤΙΖΕΙ ο Κυριος ο Θεος τους!(Αποκαλυψη 22:3-5)

No comments:

Post a Comment