Popular Posts

Tuesday 22 October 2019

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ

Καμιά καλυτέρευση στην υγεία ενός ασθενή, οπου κι αν βρίσκεται, ακόμα κι αν εχει τους κορυφαίους γιατρούς και την καλύτερη φαρμακευτική αγωγή, η νοσοκομειακή περίθαλψη, δεν μπορει να συμβεί χωρίς την χάρη και το ελεος του ΘΕΟΥ, ασχέτως αν το αναγνωριζουμε η οχι.
Τα παντα, κάθε καλυτέρευση στην υγεία ενός ασθενή οφείλεται πρωταρχικά στην ΧΑΡΗ  και στο ΕΛΕΟΣ του Θεου μας ! Αν έγινε έγκαιρα η διάγνωση, αυτο οφείλεται στην χάρη του, αν ο Χειρουργός έκανε μια εξαιρετική επέμβαση, κι αυτο οφείλεται στην χάρη του Θεου.
Ειναι υποτιμητικη η άποψη μερικων πιστών, που υποστηριζουν οτι η χάρη του ΘΕΟΥ περιορίζεται μόνο στα θαυματα και υπερφυσικές θεραπείες που πραγματοποιουνται μονο μετα προσευχής.
Καθε τι που συντελεί στην αποκατάσταση της υγείας του ασθενή οφείλεται στην επέμβαση Χάρις και ΕΛΕΟΥΣ του ΘΕΟΥ κι' ΟΧΙ σε τύχη και συγκυρίες.
Στον Κύριο μας λοιπόν η ευχαριστία και ευγνωμοσύνη παντοτε, επειδη μεσα απο την ποικιλόμορφη χάρη του μας ελεεί!

1 comment:


  1. 
Πιστευω οτι ο Κυριος λεει σε καθε πιστο του παιδι θα σ αγαπω ως την τελευταια ημερα της ζωης σου, θα ειμαι στο πλευρο σου ολες τις ημερες της ζωης σου, η χαρης μου ποτε δεν θα σ΄αφησει , ουτε θα σ’ εγκαταλειψει (Εβραιους 13:5) και βαση του λογου του στην επιστολη προς τους Ρωμαιους βεβαιωνει ολους μας οτι ασχετως τι δυσκολιες,αναποδιες και ασθενειες, κακουχιες που ισως να αντιμετοπιζουμε ΤΙΠΟΤΕ δεν θα μας ΧΩΡΙΣΕΙ απο την Αγαπη του !(Ρωμαιους 8;35)
<>(Ρωμαιοθς 8:37-39)

    ReplyDelete