Popular Posts

Tuesday 1 October 2019

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ(Ιωαν 14:6)

Μονο μέσω του Χριστου, μπορείς ανοιγοντας την καρδιά σου σ Αυτόν, να ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΣ με τον Θεο γιατί μονο σ Αυτόν ΕΥΔΟΚΗΣΕ να κατοικήσει το ΠΛΗΡΩΜΑ του ΘΕΟΥ και να ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΕΙ τα παντα μαζί του (Κολ 1:19) χάρη στο αίμα που έχυσε στον σταυρο!
Κανενας ευλογημενος Άγιος στον Ουρανο, ούτε η μακάρια η μητέρα του ΚΥΡΙΟΥ μου που τιμώ, δεν μπορεί να συμφιλωσει τον αμαρτωλό με τον Θεο, παρα μονο ο Κυριος μας ο ΧΡΙΣΤΟΣ που ενώ ήταν παντα ΘΕΟΣ και ειναι ΘΕΟΣ, ήρθε ως άνθρωπος για φορτωθεί πάνω του στον σταυρο την τιμωρια της δίκης μας αμαρτίας (Α.Πετρου 2:24) και στην κυριολεξία ήρθε να ΣΗΚΩΣΕΙ την αμαρτία ολου του κόσμου (Ιωάννης 1:29) και της μητέρας του που τιμώ, και των αδελφών μου των Αγίων που ειναι παράδειγμα προς μιμηση κι ΟΧΙ προς προσκυνηση .
Ολη η δόξα λοιπόν στον Ουράνιο μας Πατέρα και στον Κυριο μας Ιησού ΧΡΙΣΤΟ που πλήρωσε τα λυτρα για την απολύτρωση μας. Αμην!
Ο Ιησους Χριστος τονισε και ειπε: <<Eγώ είμαι ο δρόμος, και η αλήθεια, και η ζωή· κανένας δεν έρχεται προς τον Πατέρα, παρά μόνον διαμέσου εμού·>το πιστευεις αυτο η το αμφισβητεις ? 

No comments:

Post a Comment