Popular Posts

Wednesday 24 August 2016

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ.

Είναι σαν να επιθυμείς  όλες τις χαρές και γαμήλια δικαιώματα να έχεις, χωρίς ποτε σου τα τίμια δεσμά του γάμου να τα δεχτείς, η να πιστεύεις οτι απο Αυτόν που επι Χρόνια δεν τιμάς μεγάλη κληρονομία θα  δεχτείς.
Αν δεν μπορείς τον Χριστό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, μην επιμένεις στην ευλογία του Πατρός να μπεις αδίκως ματαιοπονείς. Όταν όμως τον Χριστό σωτήρα σου δεχτείς και εσυ στον παράδεισο θα μπεις!
Φίλε, να προσέχεις δεν μπορεί κανείς στον παράδεισο να μπει όταν αρνείται τον Χριστό σωτήρα του να τον δεχτεί, έξαλλου τονίζει το Ευαγγέλιο οτι ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και δεν τον δέχτηκαν. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, και πίστεψαν σ' Αυτόν ΕΔΩΣΕ το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ.(Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙ σε αυτούς που σε απόσταση τον κρατούσαν.
Αν ποτε σου είχες την ευκαιρία στον Παράδεισο να μπεις είναι τώρα, γιατί λοιπόν διστάζεις στην αφάνταστη ευλογία του Πατρός και του Γιου να μπεις ???

Άνοιξε σήμερα την καρδιά σου στον Χριστό που σου λέει «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) και στην Ευλογία του Πατρός στον Παράδεισο και εσύ θα μπεις. Αμήν!

No comments:

Post a Comment