Popular Posts

Monday 12 October 2020

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΘΕΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Σ’ΑΓΑΠΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΩ


by Stelios Fellas

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΘΕΕ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Σ’ ΑΓΑΠΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ MAZI ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΖΗΣΩ.

Αυτη η προσευχή σε ΣΩΖΕΙ εαν με το Χριστό ΘΕΛΕΙΣ να ΖΕΙΣ, και μ’ολη σου την καρδιά το ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.

Αλλά αν γι’ αυτόν ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ακομα και εαν ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΣ, ωφέλεια ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ, ουτε στην Ευλογία του Πατρός θα ΜΠΕΙΣ, γιατι ο Θεος κοιτάζει πιο βαθιά, Δεν κοιτάζει τι λενε τα χείλη σου Αλλά τι λέει η καρδιά σου.

Η ΑΡΝΗΣΙΣ του καθενός Ν’ΑΝΟΙΞΕΙ  την καρδιά του στο καλεσμα ΑΓΑΠΗΣ του Χριστού(Αποκάλυψη 3:20), μεταφραζεται : 'ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ Σ’ΑΓΑΠΩ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ¨

«Κύριε Ιησού Χριστέ ΔΩΣΕ τους να καταλάβουν οτι τους ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ, και οτι αυτο που ΕΛΠΙΖΕΙΣ και ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ειναι στην ΑΓΑΠΗ σου Ν ’ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ. Γιατι στην Ευλογία σου και στην Ευλογία του Πατρος ΘΑ ΜΠΟΥΝ οταν  ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ σε απόσταση ΝΑ σε ΚΡΑΤΟΥΝ αλλα με ολη την  καρδια τους   ΣΕ  ΚΑΛΩΔΕΧΤΟΥΝ  επειδη ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ  μαζι σου ολες τις ημερες της ΖΩΗΣ τους ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.»
Προσεύχομαι στο Ονομα του Πατρός, του Γιου, και Του Αγιου Πνεύματος Αμην.

No comments:

Post a Comment