Popular Posts

Friday 5 April 2019

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΥΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ

Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΤΑΙ,  ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΔΟΞΑ του καθε φορα που η ευχαριστια για καποιο θαυμα αποδιδεται στον αγιο, αντι στον Χριστο που αγιαζει τον αμαρτωλο και τον κανει Αγιο!
Ποτε μην δινεις την δοξα στον Αγιο αλλα στον Χριστο που αγιαζει τους αμαρτωλους και τους κανει αγιους!
Οταν το θαυμα αποδιδεται στον αγιο, αυτο οφειλεται σ ανθρωπινες παραισθησεις του υποσυνειδητου που βεβαιωνει τον ανθρωπο οτι το θαυμα εγινε απο τον Αγιο, κι οχι απο τον Σωτηρα μας Ιησου Χριστο που τον χαρακτηρηζει η μεγαλη του συμπονοια.
Οταν οι αγιοι και οι Αποστολοι κατω στην γη θεραπευαν τους ασθενεις, τους παραλυτους, τους και καθε νοσο, την ΔΟΞΑ ΠΑΝΤΟΤΕ την απεδιδαν στον Χριστο!<<Μην θαυμαζετε γι αυτο που εγινε σαν να ηταν με την δικη μας δυναμη η ευσεβεια που τον καναμε να περπαταει.....ΧΑΡΗ στον Χριστο αυτος στεκεται υγιης μπροστα σας>>(Πραξεις 3;12,4:8-10), ενω σημερα η δοξα παντα πηγαινει στον Αγιο κι Οχι στον Χριστο που τον αγιασε.
Δεν μπορει να υπαρξει ουτε μια περιπτωση ΓΝΗΣΙΟΥ θαυματος που εγινε και δεν προηλθε, δεν εγινε απο τον Χριστο μεσω του Αγιου κατω στην γη.
Δεν θα μπορεις τον Χριστο να υμνεις και να δοξολογεις, οσο πιστευεις οτι τα αδελφια μας οι αγιοι στον Ουρανο ειναι αυτοι που κανουν τα  θαυματα. Πολυτιμε αδελφε μου ποτε δεν θα υπαρξει καλυτερος καιρος απο τωρα τον Κυριο να αρχισεις να υμνεις και να δοξολογεις!

Οποιος ομως δεν θελει τον Χριστο σωτηρα του να τον δεχτει, ας παψει να λεγεται Χριστιανος, και με τους αθεους ας ταυτιστει!

No comments:

Post a Comment