Popular Posts

Monday 14 May 2018

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ;

Οποιος  τον Ιησου Χριστο δεχτει στην ευλογια του θα μπει, οποιος ομως δεν τον δεχτει θα αποκλιστει, γιατι για να μπεις στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Χριστου πρεπει να τον ασπαστεις, να του δωθεις, να γινεις δικος του, και να τον ακολουθεις.
Οποιος αγαπάει τον ΧΡΙΣΤΟ  τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ και θα του ΔΟΘΕΙ,και δεν θα δισταξει  απο αυτον να Εξαρτηθεί και  μετα Χαράς Σωτηρα και Κυριο του να τον ΔΕΧΤΕΙ. Οποιος  ομως το κάλεσμα του Χριστου ν`ανοίξει την καρδια του και ΣΩΤΗΡΑ του να τον ΔΕΧΤΕΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ  να απαντήσει ειναι αυτος που ΔΕΝ τον ΤΙΜΑΕΙ,και οποιος  ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ τον Πατερα που τον εστειλε.(Ιωάννης 5:23), και γι` αυτο τον λόγο  απο την ΕΥΛΟΓΙΑ του ΠΑΤΡΟΣ και του Γιου και του Αγιου  Πνευματος θα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΊ.!!!
Πολυτιμη ψυχη, ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ο επι γης Πανταχού Πάντα Παρών ΘΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ ΑΓΙΟΣ και ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ, και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μεγαλύτερη προσβολή απο τον να αρνηθείς τον Κυριο της ΖΩΗΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ Κύριο και ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ.!!
 Οποιος τον Ιησου Χριστο ΔΕΧΤΕΙ στην Ευλογιά του θα μπει, οποιος ομως ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΕΙ απο τηνβασιλεια  του θα αποκλειστεί.

No comments:

Post a Comment