Popular Posts

Monday 23 April 2018

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕOΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΜΠΕΙΣ.

Ένα και μόνο Ένα είναι το κατώφλι της Σωτηρίας και αυτό είναι η καρδιακή αποδοχή του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ στην Ζωη μας. Το σκαλοπάτι της ΣΩΤΗΡΙΑΣ είναι το με Ειλικρίνεια άνοιγμα της καρδίας μας στο κάλεσμα του Ιησού Χριστού που λεγει στον κάθε ενα απο εμας:
«Πρόσεξε, στέκομαι στην Πορτα της καρδιας σου και ...Χτυπω.Αν ακούσεις τη φωνή μου, και ανοίξεις την Πορτα θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε μαζί »(Αποκαλυψη 3:20)
Φιλε μου αυτος που ΠΙΣΤΕΨΕΙ και ΑΣΠΑΣΘΕΙ τον ΧΡΙΣΤΟ θα ΣΩΘΕΙ και ΟΧΙ αυτος που πιστεψε αλλα ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΘΕΙ στον ΧΡΙΣΤΟ, και ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ την Καρδία του ΣΩTΗΡΑ του και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ, γιατι το Εργο της ΠΙΣΤΗΣ ειναι ΥΠΑΚΟΗ στο καλεσμα του ΧΡΙΣΤΟΥ που τον καλει ν`ανοιξει την καρδιατου ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ του να τον ΔΕΧΤΕΙ.
«ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και οι δικοί του δεν τον δέχθηκαν. Όσοι, όμως, τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ , σ' αυτούς έδωσε εξουσία να γίνουν παιδιά τού Θεού, σ' αυτούς που πιστεύουν στο όνομά του" οι οποίοι, όχι από αίματα ούτε από θέλημα σάρκας ούτε από θέλημα άνδρα, αλλά από τον Θεό γεννήθηκαν.»(Ιωάννης 1:12-13)
Όσοι δέχτηκαν τον Χριστό ο Θεος τους ΕΔΩΣΕ το Προνόμιο, την ΕΞΟΥΣΙΑ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ,γι`αυτό απο τα βάθη της καρδίας μου σου Εύχομαι τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ να τον ΔΕΧΤΕΙΣ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσύ να μπεις. Αμην.

No comments:

Post a Comment